Η διαθήκη του γιου του Mr. Jumbo πριν από το δυστύχημα

Η διαθήκη του γιου του Mr. Jumbo πριν από το δυστύχημα

Ο Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo, τρεις μήνες πριν από το τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό που κόστισε τη ζωή στη σύζυγο και στο τέκνο του Υπάτιου Πατμάνογλου, φέρεται να έχει αφήσει ιδιόχειρη διαθήκη.

Μία ιδιόγραφη διαθήκη φέρεται να είχε αφήσει στις 30 Νοεμβρίου του 2016 ο γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo Απόστολου Βακάκη, Γιώργος, τρεις μήνες πριν το δυστύχημα με την Πόρσε.

Tη διαθήκη οι συγγενείς του δεν έχουν αποποιηθεί.

Σύμφωνα με τη Real News, η διαθήκη ανέφερε: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη γι’ αυτό. Αν πάθω κάτι τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπεραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδελφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».

Tην ίδια ώρα, με την αγωγή από την πλευρά της οικογένειας Πατμάνογλου, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί το Φεβρουάριο του 2018, οι προσφεύγοντες στρέφονται κατά όλων των μελών της οικογένειας του Γιώργου Βακάκη,.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου διεκδικεί 2 εκατ. ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα, ύψους επίσης περίπου 2 εκατ. ευρώ, διεκδικούνται από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας Πατμάνογλου για την οδύνη που βίωσαν από το χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ