Έτοιμος να δημοσιεύσει κι άλλο βίντεο με τη Γελένα ο Βράνιες!

Έτοιμος να δημοσιεύσει κι άλλο βίντεο με τη Γελένα ο Βράνιες!

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι θυμωμένος που έχασε τη δουλειά του στην Άντερλεχτ και σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σερβία θέλει να βγάλει στη φόρα κι άλλο ερωτικό βίντεο.

Το σκάνδαλο μεταξύ του Όγκνιεν Βράνιες και της Γελένα Καρλέουσα φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα. Ο Βόσνιος αμυντικός είναι έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα ακόμα ένα ερωτικό βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Σέρβα τραγουδίστρια, διότι είναι εκνευρισμένος τόσο που δεν παραδέχεται τη σχέση τους, αλλά και επειδή έχασε τη δουλειά του στην Άντερλεχτ.

Ο Βράνιες περιμένει από τη μία τη Γελένα να παραδεχτεί την παράνομη σχέση τους, ενώ από την άλλη η Καρλέουσα είναι έτοιμη να μηνύσει τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ για τα βίντεο που δημοσίευσε. Παράλληλα ο σύζυγος της Σέρβας, Ντούσκο Τόσιτς τηρεί σιγή ιχθύος προς το παρόν και δεν έχει πάρει θέση για το παραμικρό, ενώ είναι δεδομένο πως παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το θέμα.

Το μόνο θετικό είναι πως σε αντίθεση με Βράνιες και Καρλέουσα, ο Τόσιτς δεν ασχολείται καθόλου με τα social media και ίσως δεν έχουν φτάσει σε εκείνον επακριβώς όσα συμβαίνουν. Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον δημοσιεύματα από τη Σερβία, τα οποία πάντως τονίζουν ότι ο Βράνιες ετοιμάζει την επόμενη κίνηση του και θα βγάλει και πάλι στη φόρα την γνωστή Σέρβα τραγουδίστρια με νέα βίντεο και νέες φωτογραφίες.

«Ο Όγκνιεν είναι θυμωμένος όχι μόνο επειδή η Γελένα του ανακοίνωσε την αγωγή, αλλά και επειδή έχασε και τη δουλειά του στην Άντερλεχτ. Εχει χάσει τα πάντα. Από την άλλη πλευρά, η Γελένα γνωρίζει καλά τι έχει ο Βράνιες στην κατοχή του και, αν προκληθεί, μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα και άλλες φωτογραφίες και βίντεο. Αυτός είναι ο λόγος που φοβάται η Γελένα τι μπορεί να κάνει ο Βράνιες», αναφέρει μια πηγή που γνωρίζει την κατάσταση και συνεχίζει:

«Ο Βράνιες θα επιστρέψει απότομα εάν η Γελένα συνεχίσει να αρνείται ότι υπήρχε ρομαντισμός μεταξύ τους και ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες έχουν σταλεί ή κλαπεί από το τηλέφωνό της. Ο Βράνιες δεν έχει τίποτα να χάσει και θα δώσει στο κοινό υλικό για να υποστεί παράπλευρες ζημίες η σχέση μεταξύ Ντούσκο και Γελένα», αναφέρουν χαρακτηριστικά από τη Σερβία και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου η υπόθεση να φτάσει μέχρι τα δικαστήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ