Το απίστευτο γράμμα του πρίγκιπα Τζορτζ στον Αϊ Βασίλη

Όπως κάθε παιδί έτσι και ο πρίγκιπας Τζορτζ - ο πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον - έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας το δώρο που θέλει να του φέρει για τα Χριστούγεννα.

Το απίστευτο γράμμα του πρίγκιπα Τζορτζ στον Αϊ Βασίλη | to10.gr

Όπως κάθε παιδί έτσι και ο πρίγκιπας Τζορτζ – ο πρωτότοκος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον – έγραψε γράμμα στον Άγιο Βασίλη ζητώντας το δώρο που θέλει να του φέρει για τα Χριστούγεννα.

Ο μικρός πρίγκιπας στο γράμμα του είχε σημειώσει πως την χρονιά που πέρασε ήταν καλό παιδί και ότι το δώρο που θα ήθελε να βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι ένα περιπολικό.

Το γράμμα το παρέδωσε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στον Άγιο Βασίλη κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Φινλανδία λέγοντάς του: «Τώρα που σε είδα έχω να σου δώσω αυτό το γράμμα».

«Δεν έχει ζητήσει πολλά πράγματα, πιστεύω ότι ένα μόνο είναι εντάξει», είπε γελώντας ο Βρετανός πρίγκιπας.

Ο Άγιος Βασίλης με τη σειρά του άνοιξε το γράμμα που περιείχε μία φόρμα συμπλήρωσης κενών και διάβασε τι ζητούσε ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας: «Αγαπημένε μου Άη Βασίλη, φέτος ήμουν καλό/κακό παιδί», ξεκινά η φόρμα.

Ο πρίγκιπας είχε κυκλώσει τη λέξη «καλό» και στο κενό είχε γράψει ότι θέλει από τον Άγιο ένα περιπολικό. Στο τέλος είχε γράψει το όνομά του.

Πηγή: ant1news.gr

«
»
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο