Τα αστρολογικά tips της ημέρας (5/12)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας (5/12)

Τα αστρολογικά tips της ημέρας, για να μπορέσετε να ενημερωθείτε σχετικά με το τι σας περιμένει σήμερα και πώς να αντιμετωπίσετε τις διάφορες καταστάσεις.

Ενημερωθείτε σχετικά με τα αστρολογικά tips για σήμερα, 5 Δεκεμβρίου 2017.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που αισθάνεσαι πως, αντί για την καθημερινή ένταση με τον/την προϊστάμενο/η σου και τα παιχνίδια εξουσίας πίσω από την πλάτη σου, χρειάζεσαι μια εργασία που να σου προσφέρει περισσότερες προκλήσεις και να σου κινητοποιεί το πάθος σου για ζωή και πρωτιά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το να εκτελείς την ρουτίνα σου σαν ρομπότ μπορεί να σου προσφέρει τα προς το ζην αλλά σε κάνει να νιώθεις σαν κομπάρσος στην ζωή που έπρεπε να είσαι πρωταγωνιστής/πρωταγωνίστρια. Μέρες σαν τη σημερινή καταλαβαίνεις πως χρειάζεσαι άμεσα αλλαγή παραστάσεων, εικόνων, στόχων ή/και κοινωνικού κύκλου!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ήδη με τον Πλούτωνα στον 8ο οίκο σου έχεις αρχίσει να κατανοείς πως έχει τεράστια σημασία να διατηρείς την προσωπική σου ακεραιότητα μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Όμως συχνά αυτό σημαίνει απομόνωση, μοναξιά, περιχαράκωση… Καθώς βρίσκεις τα εσωτερικά σου αποθέματα δύναμης, ίσως απομυθοποιείς μέρες σαν τη σημερινή την αξία των σχέσεων. Κι αυτό πονάει…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

«Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό». Όχι δεν γίναμε κατηχητικό. Με την Σελήνη να πραγματοποιεί την μηνιαία αντίθεση της με τον Πλούτωνα, το συναισθηματικό έρεβος που κρύβεις κάτω από την σοβαρή κοινωνική μάσκα σου σε αγκαλιάζει. Με τον Πλούτωνα απέναντι σου συχνά πυκνά πλέον θα απελπίζεσαι ώσπου να πάψεις να φοβάσαι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Αν οι συνάδελφοι σου έχουν μεγάλες προσδοκίες από εσένα είναι γιατί εσύ τις έχεις δημιουργήσει με τη συνεπή επαγγελματική σου συμπεριφορά. Να θυμάσαι λοιπόν πως είναι υγιές να σε γονατίζει ο φόβος της αποτυχίας μερικές μέρες, όπως εξίσου υγιές είναι να δίνεις στον εαυτό σου ψήφο εμπιστοσύνης και όχι μαστίγωμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Λες και υπάρχει μια συμπαντική συνομωσία που λέει πως μέρες σαν τη σημερινή, όσο και να αντιστέκεσαι, αναγκάζεσαι να σπάσεις σε 100 κομμάτια για να προλάβεις να φέρεις σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σου και να μείνουν όλοι γύρω σου (συνάδελφοι, φίλοι, συγγενείς) ικανοποιημένοι. Καταραμένο σύμπαν!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι παρορμητικοί, σπάνια ευγενείς και δεν υπολογίζουν τους άλλους στις αποφάσεις τους… Δεν το έμαθες τώρα αυτό. Όμως σήμερα έχεις ξυπνήσει φορτωμένος/η με νεύρα και αν δεν σε σεβαστούν (γονείς, φίλοι, προϊστάμενος) θα επιβάλλεις ωμά τον τρόπο σκέψης σου. Ready? Now, fight!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ναι, ο κίνδυνος να γίνεις αυτάρεσκος/η, δεσποτικός/η ή ανεξέλεγκτος/η σήμερα είναι πολύ μεγάλος. Ναι, θα έχεις παραπάνω από έναν καλούς λόγους για να οδηγηθείς σε αυτή τη συμπεριφορά. Όμως αν το κάνεις σε τι θα διαφέρεις από αυτούς που σιχαίνεσαι; Σκορπιός σημαίνει αυτοκυριαρχία, θυμάσαι;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Στο δίλλημα «Πρέπει να απολαμβάνω τη ζωή σαν να μην υπάρχει αύριο» και «Η ζωή είναι γεμάτη προκλητικές δυσκολίες που με κάνουν συνεχώς καλύτερο» ίσως δεν μπορείς να διαλέξεις που στέκεσαι. Αν σου πω πως το πρώτο το έχεις ενστικτωδώς ανάγκη και το δεύτερο είναι το στοίχημα που πρέπει να κερδίσεις, σε διευκολύνω καθόλου; Ναι, χρειάζεσαι λίγο και από τα δύο! Καλή τύχη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν μπορούσαμε με μαθηματικές ισότητες να περιγράψουμε την αίσθηση της προσωπικής σου ζωής, θα καταλήγαμε σε σχέσεις αλλοπρόσαλλες. 1+1=1 (ακόμη κι αν βρίσκεσαι σε σχέση δεν μπορείς τελευταία να γλιτώσεις από την υπαρξιακή σου μοναξιά) 0-0=2 (μόνο αν καταλάβεις πως πριν να οικοδομήσεις μια σχέση είσαι ένα τίποτα εσύ, κι ένα τίποτα ο/η Άλλος/η, θα καταφέρεις να γεννήσεις έρωτα στην καρδιά σου).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν τις καλές μέρες του μήνα απλά ζεις μια δεύτερη ζωή μέσα στο μυαλό σου, τότε σήμερα έχε έτοιμα για παν ενδεχόμενο: ασπιρίνες, Depon και συναφή φαρμακευτικά σκευάσματα εναντίον του πονοκεφάλου. Πολλές πληροφορίες, πολλά προβλήματα στο γραφείο, πολλές σκοτούρες και όλα αυτά ενώ προσπαθείς να βγάλεις άκρη τι θες να κάνεις με την επαγγελματική ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Μέρες σαν τη σημερινή λες στον εαυτό σου: «Δεν θα καταφέρω να του/της μιλήσω ποτέ! Θα συνεχίσω να τον/την βλέπω μπροστά μου συνεχώς, να το παίζω φίλος/η του/της και δεν θα βγάζω κουβέντα! Κι αυτό γιατί δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω στο κεφάλι μου ΤΙ θέλω!!»… Κόλαση να ανήκεις στους Ιχθύς τελικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ