Στην Disney οι X-Men και οι Fantastic Four λένε οι φήμες

Στην Disney οι X-Men και οι Fantastic Four λένε οι φήμες

Τον περασμένο μήνα, οι φήμες για προσπάθεια της Disney να εξαγοράσει τη Fox εκτίναξαν την τιμή των μετοχών των δύο εταιρειών. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απογοήτευση, καθώς οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν. Πλέον, οι φήμες αναζωπυρώνονται. Διότι η εξειδικευμένη στις εμπορικές συμφωνίες του Χόλιγουντ επιθεώρηση «Deadline» θέλει οι συζητήσεις μεταξύ της Disney και του τμήματος κινηματογραφικών […]

Τον περασμένο μήνα, οι φήμες για προσπάθεια της Disney να εξαγοράσει τη Fox εκτίναξαν την τιμή των μετοχών των δύο εταιρειών. Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απογοήτευση, καθώς οι διαπραγματεύσεις κατέρρευσαν.

Πλέον, οι φήμες αναζωπυρώνονται. Διότι η εξειδικευμένη στις εμπορικές συμφωνίες του Χόλιγουντ επιθεώρηση «Deadline» θέλει οι συζητήσεις μεταξύ της Disney και του τμήματος κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών της Fox να συνεχίζονται! Έτσι, μεταξύ άλλων και οι ταινίες X-Men και Fantastic Four θα ανήκουν πια στη Disney.

«Θέλω να ξεκινήσω με μια ζουμερή φήμη που γρήγορα εξαπλώνεται στην πόλη, ότι η Disney προοδεύει ταχύτατα στην κατεύθυνση της φημολογούμενης απόκτησης της Fox» γράφει η ανώνυμη πηγή της «Deadline». Και προσθέτει: «Η εκδοχή που έφτασε στα αφτιά μου είναι ότι η φατρία Μέρντοκ θα κρατήσει τα τμήματα ειδήσεων και αθλητικών ειδήσεων, με το υπόλοιπο της τηλεόρασης και του κινηματογραφικού στούντιο να πηγαίνει στη Disney.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ