Διέρρευσαν νέες γυμνές φώτο της Καρλέουσα προς τον Βράνιες (pics)

Διέρρευσαν νέες γυμνές φώτο της Καρλέουσα προς τον Βράνιες (pics)

Nέο επεισόδιο στο σίριαλ Βράνιες - Καρλέουσα με τρεις νέες γυμνές φωτογραφίες της τραγουδίστριας να βγαίνουν στο φως από σέρβικα site.

Με τους ισχυρισμούς της Γελένα Καρλέουσα πως δεν είχε σχέση με τον Όγκνιεν Βράνιες και πως οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα αρχικά, δεν ήταν δικές της, να μοιάζουν πλέον με ανέκδοτο, νέο υλικό έρχεται τώρα στο φως από σέρβικο site..

Η Σέρβα σεξοβόμβα έχει καταθέσει 120 αγωγές προς τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ και τα σερβικά site για τη δημοσίευση πληροφοριών του παράνομου δεσμού της αλλά αυτά δεν πτοούνται και έβγαλαν στη φόρα άλλες τρεις ακατάλληλες φωτογραφίες της.

Μάλιστα, σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βράνιες έχει στην κατοχή του και ένα video όπου κάνει σεξ με τη Γελένα Καρλέουσα και ένα μέρος ανθρώπων έκανε μια αναφορά στο Διαδίκτυο ώστε να μαζέψουν υπογραφές και ο διεθνής κεντρικός αμυντικός να το δημοσιεύσει.

Από το περιβάλλον του Βράνιες, διαρρέεται πως ακόμα μια αγωγή από την Γελένα δεν θα πειράξει τον Όγκνιεν αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το βίντεο είναι ακόμα στο κινητό του Βράνιες. Μπορεί να το δώσει στον οποιοδήποτε ή ακόμα και να το ποστάρει δημόσια. Ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τον Όγκνιεν».

Δείτε το νέο αποκαλυπτικό υλικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ