Καρλέουσα σε Βράνιες: «Είμαι σκύλα και ερωμένη σου» (pics)

Καρλέουσα σε Βράνιες: «Είμαι σκύλα και ερωμένη σου» (pics)

Το σίριαλ ανάμεσα σε Καρλέουσα και Βράνιες συνεχίζεται, με νέα μηνύματα να δείχνουν τα όσα έταζε η Σέρβα στον Βόσνιο αμυντικό.

Μεγαλόπνοα σχέδια είχε η Γελένα Καρλέουσα με τον Όγκνιεν Βράνιες, καθώς όπως φαίνεται, σκόπευε να χωρίσει με τον άντρα της, Ντούσκο Τόσιτς, για μπορεί να είναι μαζί με τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ.

Το σίριαλ δεν φαίνεται να τελειώνει, καθώς νέα μηνύματα είδαν το φως της δημοσιότητας, με τον Βράνιες να αναρωτιέται γιατί η ερωμένη του είναι ακόμα μαζί με τον αμυντικό της Γκουανζού.

Η Γελένα εξήγησε πως αναγκάζεται να είναι με τον Τόσιτς λόγω της οικογένειας που έχουν, ενώ τόνισε πως περιμένει… λάθος κινήσεις από τον άνδρα της, ώστε να της δοθεί η τέλεια πρόφαση για να χωρίσει.

Δείτε τα μηνύματα:

Γελένα Καρλέουσα: «Είμαι και ερωμένη και σκύλα. Και μητέρα παιδιών και γυναίκα και αδερφός και σύντροφος σε όλους εσάς. Τα πάντα! Λέαινα. Γιατί είσαι λιοντάρι. Το λιοντάρι μου.  Είναι περίεργο να είσαι τρελός».

Όγκνιεν Βράνιες: «Καλά, δεν είσαι γυναίκα. Είσαι αλλά του Ντούσκο»

Γελένα Καρλέουσα: «Είμαι αδερφός και φίλος του Ντούσκο και είμαι η δική σου ερωμένη. Και σε θέλω επειδή είσαι τυχερός και χαμογελάς. Δεν υπάρχει αγάπη εδώ και πολύ καιρό. Για πολύ καιρό και σε αγαπώ».

Όγκνιεν Βράνιες: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μένεις μαζί του τότε…»

Γελένα Καρλέουσα: «Λόγω των παιδιών, του κόσμου, της συνήθειας, αλλά εντάξει, σιγά – σιγά θα κάνει λάθος βήματα. Πρέπει να είναι ένοχος, όχι εγώ, λόγω του δικαστηρίου και όλων. Σε παρακαλώ, αργά…».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ