Πώς γκένεν αυτό; Στο νέο Survivor ο Ογκουνσότο!

Πώς γκένεν αυτό; Στο νέο Survivor ο Ογκουνσότο!

Yπέγραψε συμβόλαιο και θα είναι το νέο πρόσωπο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι από τους αγαπημένους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα, σε όλο το φίλαθλο κοινό και ανεξαρτήτου οπαδικής προτίμησης.

Με τον δυναμικό χαρακτήρα που διαθέτει και μοναδικό τρόπο να μιλάει στην κάμερα, ο 35χρονος πλέον Νιγηριανός αποτελεί ατραξιόν από μόνος του!

Πλέον οι φαν του στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαμβάνουν στο νέο Survivor καθώς ο Ογκουνσότο, συμφώνησε με την παραγωγή υπέγραψε συμβόλαιο και έτσι θα είναι το νέο πρόσωπο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Θυμίζουμε ότι ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη ήταν από τα πρόσωπα που αναμενόταν να είναι στο Survivor 2, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

«Ετοιμαζόμουν να πάω, αλλά τελικά δεν με πήραν τηλέφωνο για να πάω. Δεν ξαναβλέπω Survivor ποτέ να το ξέρετε. Όλος ο κόσμος ήθελε ο Ογκουνσότο να πάει. Αλλά τελικά δεν πήγε. Έτσι είναι η Ελλάδα. Όποιος έχει μέσο, μπαίνει στα παιχνίδια αυτά», είχε πει τότε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Πλέον ο συμπαθής Αφριακανός θα δίνει «ρεσιτάλ» στο νέο τηλεριάλιτι και είναι σίγουρο οτι με τις ατάκες του θα κλέψει την παράσταση από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Θυμίζουμε οτι ο Ογκουνσότο έχει συνδέσει το όνομά του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει αγωνιστεί σε Πανηλιακό, Εργοτέλη, ΟΦΗ, Αναγέννηση Επανωμής, Ολυμπιακό Βόλου, Αχαρναϊκό, Ερμιονίδα, Δόξα Τριλόφου, Μακεδονικό, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και Μουδανιά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ