Οι 10 κορυφαίοι λογαριασμοί διάσημων στο Instagram

Οι 10 κορυφαίοι λογαριασμοί διάσημων στο Instagram

Είναι διάσημοι, επιτυχημένοι και μετρούν εκατομμύρια ακολούθων στο Instagram...

Με τον εντυπωσιακό αριθμό των 146.962.479 ακολούθων, η Αριάνα Γκράντε έγινε η πιο δημοφιλής γυναίκα στο Instagram, αφήνοντας πίσω τη Σελένα Γκόμεζ και τους 146.527.198 πιστούς ακολούθους της.

Αριάνα Γκράντε και Σελένα Γκόμεζ, παρά τον εντυπωσιακό αριθμό followers που μετρούν στο Instagram, βρίσκονται και οι πίσω (στις θέσεις 2 και 3) από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι το πρόσωπο με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram.

Ο ποδοσφαιριστής μετρούσε έως τις 2 Μαρτίου, 156 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και έρχεται δεύτερος, με πρώτο το ίδιο το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο ακολουθούν 282 εκατομμύρια χρήστες.

https://www.instagram.com/p/BuekOeQls9H/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BoFlrM7gwnK/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BsyGjvegVPA/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην τέταρτη θέση στη χρυσή δεκάδα του Instagram είναι ο Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής και επαγγελματίας παλαιστης, Ντουέιν Τζόνσον – The Rock με 133 εκατομμύρια ακόλουθους.

https://www.instagram.com/p/BuRNKRUhU8s/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Κιμ Καρντάσιαν, από τη μεριά της με 129 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, καταλαμβάνει την πέμπτη θέση, ενώ πολύ κοντά, με 128 εκατομμύρια ακόλουθους και στην έκτη θέση είναι η μικρότερη της οικογένειας Καρντάσιαν/Τζένερ, Κάιλι Τζένερ.

https://www.instagram.com/p/BuZIWXoH3EN/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BuVd4fRH8WP/?utm_source=ig_web_copy_link

Στη θέση επτά της λίστας με τα πρόσωπα που έχουν τον μεγαλύτερο αριθμό ακόλουθων στο Instagram, βρίσκεται η Beyonce. Η Queen Bey μετρά 125 ακόλουθους στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες της με σύνολα υψηλής ραπτικής, με αναφορές στους σχεδιαστές μόδας και στιγμές με μέλη της οικογένειάς της.

https://www.instagram.com/p/BtJk27JB9uq/?utm_source=ig_web_copy_link

Με 114 εκατομμύρια ακόλουθους η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται στην όγδοη θέση της χρυσής δεκάδας του Instagram. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έως το 2016 μοιραζόταν πολύ προσωπικές στιγμές τής ζωής της με τους χρήστες του Instagram, αλλά τώρα πλέον προωθεί κυρίως νέα μουσική.

https://www.instagram.com/p/BumUfpXFKaL/?utm_source=ig_web_copy_link

Ένατος σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, με 111 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram είναι ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Νεϊμάρ ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν.

https://www.instagram.com/p/BuKi784A_MC/?utm_source=ig_web_copy_link

Στη δέκατη θέση βρίσκεται ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, ο Λιονέλ Μέσι με 110 εκατομμύρια ακόλουθους. Ο Αργεντινός διεθνής ποδοσφαιριστής, αρχηγός της Μπαρτσελόνα συνήθως δημοσιεύει φωτογραφίες των τριών γιων του και ποδοσφαιρικές φάσεις.

https://www.instagram.com/p/BuMTGMJFlaU/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με το site στατιστικών στοιχείων, Statista, το Instagram έφθασε το 1 δισεκατομμύριο χρήστες τον Ιούνιο του 2018. Τον Σεπτέμβριο του 2017 είχε 800.000 εκατομμύρια χρήστες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ