Η Eva Padlock δίνει άλλο νόημα στα εσώρουχα (pics)

Η Eva Padlock δίνει άλλο νόημα στα εσώρουχα (pics)

Είναι η γυναίκα που θα μπορούσε να κάνει delete σε «έγγραφα» και «εικόνες» που έχετε στο μυαλό σας.

Η γυναίκα-ορισμός της μεσογειακής ομορφιάς, η γυναίκα που παίρνει τη θέση της Μπελούτσι, η Εύα Πάντλοκ κάνει format στον εγκέφαλο.

Αν υποθέσουμε ότι το μυαλό λειτουργεί όπως ένας υπολογιστής, δες το παρόν κείμενο σαν έναν ιό. Σαν ένα mail που σου έστειλαν που σου υπόσχεται γυμνές φωτογραφίες, το ανοίγειτε και απλά κρασάρει το σύστημα. Και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι ένα format για να σώσεις κάποια αρχεία. Αυτή είναι η Εύα Πάντλοκ.

Είναι η γυναίκα που θα μπορούσε να κάνει delete σε «έγγραφα» και «εικόνες» που έχετε στο μυαλό σας. Με λίγα λόγια να καταλάβει τη μνήμη σας και να μην υπάρχει χώρος για τίποτε άλλο. Και μόλις αποφασίσει να σας αφήσει για λίγο καιρό θα υπάρχει ένα μεγάλο κενό. Κενό που ούτε ο καλύτερος τεχνικός υπολογιστών δε θα μπορούσε να στο γεμίσει.

Οι δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram η Eva Padlock έχουν τέτοια επίδραση,  αφού η καλλονή από την Ισπανία φοράει για εμπορικούς λόγους μαύρα εσώρουχα εν όψει και του Αγίου Βαλεντίνου.

Όχι οποιαδήποτε εσώρουχα. Σουτιέν που αφήνει σημεία από το στήθος της να φανούν και κάτω εσώρουχο που στην ουσία είναι δερμάτινα κορδόνια που απλώς συγκρατούν το ελάχιστο κομμάτι ύφασμα που καλύπτει τα απαραίτητα.

Πηγή: www.glocal.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ