Η μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων του Ντάνιελ Στάριτζ (pics)

Η μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων του Ντάνιελ Στάριτζ (pics)

Η συλλογή περιλαμβάνει μια Rolls Royce Wraith αξίας 250.000 λιρών, μια Porsche Panamera και φυσικά μια λευκή Ferrari 458.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ  δεν έχει αγάπη μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και όπως οι περισσότεροι άνδρες είναι λάτρης των πολυτελέστατων αυτοκινήτων και όχι μόνο. Η τεράστια συλλογή του αξίας περίπου 600.000 λιρών περιλαμβάνει και μερικά πιο συμβατικά αυτοκίνητα πέραν εκείνων που αποτελούν το άπιαστο όνειρο πολλών ανδρών.

Το πιο ακριβό απόκτημα του επιθετικού της Λίβερπουλ είναι μία Rolls Royce Wraith που η αξία της φτάνει τις 250.000 λίρες. Συν αυτού ο 29χρονος παίκτης έχει αποκτήσει και ένα βραχιόλι-κλειδί που ανοίγει το πολυτελές αυτοκίνητο.

Η αξία του βραχιολιού αγγίζει τις 34.000 λίρες και έτσι ο Άγγλος φορ δεν χρειάζεται να κουβαλά κλειδιά μαζί του.

Τι άλλο όμως κρύβεται στο γκαράζ του Στάριτζ;

Ένας λάτρης των τεσσάρων τροχών δεν θα μπορούσε να μην έχει στην κατοχή του μία Ferrari. Συγκεκριμένα, ο Στάριτζ διαθέτει μια λευκή Ferrari 458. Φυσικά δεν είναι μια απλή Ferrari, η αξία της ξεκινά από τις 170.000 λίρες, με την συνήθης τιμή πώλησης της να είναι πάνω από 200.000.

Περιττό να αναφέρουμε πως κάνει τα 0-62 χιλιόμετρα/ώρα σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα!

Εκείνο όμως που χρησιμοποιεί για τις καθημερινές του μετακινήσεις στις προπονήσεις της ομάδας είναι ένα Range Rover Evoque. Η αξία του είναι κοντά στις 31.000 και αποτελεί ένα άνετο μέσο για τις συχνές μετακινήσεις στην πόλη.

Ένα ίδιο μοντέλο έχει επιλέξει και ο συμπαίκτης του στους «κόκκινους», Σάντιο Μανέ.

Το 2012 ο 29χρονος επιθετικός, έγινε επίσημος πρέσβης της Κορεάτικης εταιρείας αυτοκινήτων, Hyundai, μαζί με τους Ίκερ Κασίγιας, Λούκας Ποντόλσκι, Τζουζέπε Ρόσι και Καρίμ Μπενζεμά.

Ακόμη αγόρασε και ένα μοντέλο της συγκεκριμένης εταιρείας, το Hyundai Sante Fe SUV, αξίας 31.000 λιρών.

Επίσης ο Στάριτζ οδηγάει Volkswagen Passat για να πηγαίνει στις προπονήσεις, αξίας 19.000 λιρών.

Και τέλος υπάρχει η Porsche…

Αν έχεις Ferrari, πρέπει να έχεις και μια Porsche στην συλλογή σου, και ο Στάριτζ έχει.

H Porsche Panamera που διαθέτει ο Άγγλος θυμίζει μια τεντωμένη 911 και η τιμή της αγγίζει τις 80.000 λίρες. Το βάρος της υπολογίζεται περίπου στα 1.800 κιλά και κάνει τα 0-62 χιλιόμετρα/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ