Game of Thrones: Αμετανόητη η Κλαρκ για τις γυμνές σκηνές

Game of Thrones: Αμετανόητη η Κλαρκ για τις γυμνές σκηνές

«Αμετανόητη» για τις γυμνές σκηνές της ως Ντενέρις Καλίσι στο Game Thrones δηλώνει η Βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, δηλώνοντας πως δεν θα άλλαζε τίποτα στο περιεχόμενο της σειράς που την καθιέρωσε στη showbiz.

«Αμετανόητη» για τις γυμνές σκηνές της ως Ντενέρις Καλίσι στο Game Thrones δηλώνει η Βρετανίδα ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, δηλώνοντας πως δεν θα άλλαζε τίποτα στο περιεχόμενο της σειράς που την καθιέρωσε στη  showbiz.

Ειδικότερα, σε συνέντευξή της με αφορμή το πολυαναμενόμενο φινάλε του Game of Thrones, η 32χρονη Εμίλια Κλαρκ δήλωσε: «Δεν υπάρχει ούτε μια σκηνή που δεν θα γύριζα. Οι άνθρωποι με ρωτούν για το γυμνό όλη την ώρα. Αλλά η σύντομη απάντηση είναι όχι, δεν θα άλλαζα τίποτα».

Ως Βασίλισσα Daenerys Targaryen, έχει τις περισσότερες γυμνές σκηνές από οποιαδήποτε άλλη ηθοποιό στο σίριαλ, αλλά η δημοφιλία της, την έχει κάνει πλέον μια από τις δημοφιλέστερες σταρ και πληρώνεται πάνω από 5 εκατ. δολάρια για κάθε σεζόν.

 

Η Εμίλια Κλαρκ αραδέχεται ωστόσο πως το πολύ γυμνό έχει κάνει viral τις σεξουαλικές σκηνές ενώ απαντά στις φεμινίστριες που την κατηγορούν για τις τολμηρές σκηνές πως αυτό που κάνουν «είναι από μόνο του αντιφεμινιστικό». «Οι γυναίκες που μισούν τις άλλες γυναίκες είναι το πρόβλημα» λέει και τονίζει πως «οι άνθρωποι κάνουν σεξ για ευχαρίστηση. Ας το αποδεχτούμε». σημειώνει χαρακτηριστικά η Εμίλια Κλαρκ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το πώς αποφάσισε να αντιμετωπίσει τη ξαφνική δημοσιότητα, η Εμίλια Κλρακ απαντά: «Ποτέ δεν ψάχνω στην Google. Ποτέ δεν έχω διαβάσει τίποτα για την σειρά. Τίποτα. Απολύτως τίποτα. Δεν το βρίσκω χρήσιμο για την ψυχική υγεία μου».

Όσο για το αν θα υπάρξουν και άλλες γυμνές σκηνές της στο πολυαναμενόμενο φινάλε του Game of Thrones, η Εμίλια Κλακρ δεν αποκαλύπτει τίποτα, ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα των συμπρωταγωνιστών της στη σειρά, που κρατούν επτασφράφιστο μυστικό την οποιαδήποτε λεπτομέρεια για τον όγδοο και τελευταίο κύκλο της.

https://www.instagram.com/p/BrxW0t4lWYR/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BubYuSuBQZQ/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BtjSCfuBSJM/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ