«Once Upon a Time in Hollywood»: Πιτ και Ντι Κάπριο στο πόστερ της νέας ταινίας του Ταραντίνο

«Once Upon a Time in Hollywood»: Πιτ και Ντι Κάπριο στο πόστερ της νέας ταινίας του Ταραντίνο

Το «Summer of 69» δεν αποτελεί μόνο το καλοκαίρι του εφηβικού έρωτα, που τραγουδάει ο Μπράιαν Άνταμς, αλλά και εκείνο το καλοκαίρι που ο Τσαρλς Μάνσον μαζί με την οικογένειά του διέπραξαν τους φρικαλέους φόνους τους, ανάμεσά τους κι εκείνος της ηθοποιού, Σάρον Τέι

Το «Summer of 69» δεν αποτελεί μόνο το καλοκαίρι του εφηβικού έρωτα, που τραγουδάει ο Μπράιαν Άνταμς, αλλά και εκείνο το καλοκαίρι που ο Τσαρλς Μάνσον μαζί με την οικογένειά του διέπραξαν τους φρικαλέους φόνους τους, ανάμεσά τους κι εκείνος της ηθοποιού, Σάρον Τέιτ.

Αποτελεί, επίσης, το καλοκαίρι που θα αναστήσει με τον δικό του -μοναδικό, όπως πάντα άλλωστε- τρόπο (α λα «Pulp Fiction»; ) ο Κουέντιν Ταραντίνο, στη νέα ταινία του «Once Upon a Time in Hollywood».

Ο Ταραντίνο έχει μαζέψει όλη την αφρόκρεμα του Χόλιγουντ. Πέραν του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του Μπραντ Πιτ, οι οποίοι εμφανίζονται και στην αφίσα της ταινίας, στο καστ, που θα μπορούσε, χωρίς καμία υπερβολή, να χαρακτηριστεί «All Star», συμμετέχουν οι: Μάργκοτ Ρόμπι, Αλ Πατσίνο, Μπαρτ Ρέινολντς, Κερτ Ράσελ, Τίμοθι Όλιφαντ, Μάικλ Μάντσεν, Τιμ Ροθ, Ντάμιαν Λιούς, Εμίλ Χιρς, Ντακότα Φάνινγκ, Κλίφτον Κόλινς, Κιθ Τζέφερσον, Τζέιμς Μάρσντεν, Τζούλια Μπάτερς και Σκοτ ΜακΝέιρι. Αλλά και ο Λουκ Πέρι, ο οποίος πριν από λίγες μέρες έφυγε από κοντά μας…

Την μεγάλη αναμονή για την κυκλοφορία της ταινίας, ήρθε να μεγαλώσει η κυκλοφορία της αφίσας, την οποία ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο μοιράστηκε μαζί μας, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Από τα πολύ λίγα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η ιστορία περικλείεται γύρω από έναn πρώην διάσημο τηλεοπτικό ηθοποιό (Ντι Κάπριο) και τον κασκαντέρ / αντικαταστάτη του (Πιτ), οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν το πέρασμα από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη, το καλοκαίρι που ο Τσαρλς Μάνσον σκορπίζει τον τρόμο στο Χόλιγουντ.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Αυγούστου. Μέχρι τότε, υπομονή…

https://twitter.com/LeoDiCaprio/status/1107623909581451264

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ