Μουρούτσος – Περράκη: «βγήκαν» μαχαίρια στο δικαστήριο

Μουρούτσος – Περράκη: «βγήκαν» μαχαίρια στο δικαστήριο

Στα άκρα και οι δύο πλευρές

Υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια. Το μοντέλο Αναστασία Περράκη και ο ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος έχουν ήδη προχωρήσει στην ζωή τους μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους, το οποίο ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οι δύο τους λοιπόν βρέθηκαν χτες και πάλι στις αίθουσες των δικαστηρίων, για την λύση του γάμου τους και για τις λεπτομέρειες της διατροφής της μοναχοκόρης τους.

Το διαζύγιό τους βρίσκεται στην τελική ευθεία, καθώς έχουν ήδη καταθέσει όλα τα χαρτιά και οι δυο πλευρές ανυπομονούν να λήξει το θέμα το γρηγορότερο.

Χτες όμως στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έγινε αλαλούμ! Αφού συμφώνησαν και οι δύο πλευρές ότι δεν υπάρχει περίπτωση συναινετικής επίλυσης, καθώς η πλευρά του μοντέλου αντιτίθεται στο ποσό της διατροφής.

Η μεγάλη έκρηξη όμως ήρθε όταν κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου η μητέρα της Περράκη. Η πρώην πεθερά του Μουρούτσου υποστήριξε πως ο ολυμπιονίκης ήταν βίαιος απέναντι στην πρώην σύζυγο του. Μάλιστα αναφέρθηκε σε δύο περιστατικά έντονης βίας, τα οποία ξεκίνησαν όταν η Περράκη ανακάλυψε πως την απατούσε ασύστολα.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας της, η Αναστασία είχε δεχτεί ανώνυμα τηλεφωνήματα, στα οποία την προειδοποιούσαν για τις απιστίες του πρώην συζύγου της, ενώ και το ίδιο το μοντέλο είχε σοβαρές ενδείξεις για να πιστεύει το ίδιο.

Ένας άλλος μάρτυρας «κάρφωσε» της Περράκη πως και η ίδια είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ η ίδια ισχυρίζεται πως έκανε άλλη σχέση μετά τον χωρισμό της με τον Μουρούτσο. Ο μάρτυρας διαβεβαίωσε πως ουδέποτε είχε βίαιες τάσεις ο Μουρούτσος και μάλιστα θεωρεί πως ήταν και παραμελημένος από την πρώην σύζυγο του.

Οι σκηνές μέσα στην δικαστική αίθουσα ήταν άκρως έκρυθμες και σε λίγους μήνες θα εκδικαστεί η τελική απόφαση.

https://www.instagram.com/p/BoYs48KncDX/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bt3LPs6A6hn/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bu3iCEkF4D1/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BvHztaEgjmI/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ