Στο νοσοκομείο γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών… από πιεσμένο εργασιακό πρόγραμμα

Στο νοσοκομείο γνωστή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών… από πιεσμένο εργασιακό πρόγραμμα

Ως επίσημος λόγος νοσηλείας της αναφέρεται η εξαντλητική... δίαιτα.

Λιπόθυμο στο πάτωμα βρέθηκε ένα η δημοφιλής πορνοστάρ Ελενα Μπέρκοβιτς μετά από εξαντλητική δίαιτα και ένα υπερβολικά πιεσμένο εργασιακό πρόγραμμα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η ρωσίδα ηθοποιός, η οποία έχει εκτοξεύσει τη φήμη της πέρα από τη βιομηχανία των ενηλίκων αφού συμμετείχε σε τηλεοπτικό ριάλιτι και ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της για την επικεφαλής μίας από τις περιοχές της Ρωσίας, βρέθηκε ξαπλωμένη στο πάτωμα, εξαντλούσε τον εαυτό της με συνεχή δίαιτα μέσα σε ένα υπερβολικά τεταμένο και στρεσσογόνο πρόγραμμα εργασίας.

Η Έλενα Μπέρκοβα έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο στη Μόσχα, σύμφωνα με ρωσικές εφημερίδες επικαλούμενες τον μάνατζερ και τους συναδέλφους της.

«Η Έλενα τον εαυτό της σε μια κατάσταση εξάντλησης με κάθε είδους δίαιτα, προσπαθώντας να βελτιώσει την εμφάνισή της. Το σώμα της απλά απέτυχε να δεχθεί τη σταθερή δίαιτα.Η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί και της κάνουν ενέσεις. Μιλάει λίγο», σύμφωνα με την πηγή μας.

Ο μάνατζερ της πορνοστάρ αρνήθηκε να αναφέρει το λόγο της νοσηλείας της, προσθέτοντας μόνο ότι οι γιατροί εξετάζουν την ηθοποιό και ότι οι θαυμαστές της δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι’αυτήν.

 

Πηγή sputniknews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ