Ρίτα Όρα : Στον ρυθμό των εορτών (pics & vid)

Ρίτα Όρα : Στον ρυθμό των εορτών (pics & vid)

«Περιμένω πώς και πώς κάθε χρόνο να γυρίσω αυτά τα απίστευτα βίντεο που μου θυμίζουν ότι έχουμε γιορτές», δηλώνει η Ρίτα για τα βίντεο περιοδικού που μετρούν αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Το advent calendar του περιοδικού LOVE, το οποίο μετρά αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα, έχει γίνει το απόλυτο αντρικό viral του διαδικτύου.

Κάθε χρόνο, μερικές από τις πιο σέξι celebrities του πλανήτη πρωταγωνιστούν στη σειρά των βίντεο που δημοσιεύει καθημερινά το περιοδικό μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου.

Αυτές τις ημέρες δόθηκε στη δημοσιότητα το σέξι κλιπ της τραγουδίστριας Rita Ora. Η Κοσσοβάρα Rita, φοράει ένα γιορτινό κορμάκι και σέξι εσώρουχα τα οποία τονίζουν τα κάλλη της, ενώ εκείνη χορεύει αισθησιακά on camera.

«Περιμένω πώς και πώς κάθε χρόνο να γυρίσω αυτά τα απίστευτα βίντεο που μου θυμίζουν ότι έχουμε γιορτές», δηλώνει η Rita στο τέλος του κλιπ.

Φέτος, στα βίντεο του LOVE θα μας κάνουν «παρέα» μέχρι τις γιορτές εντυπωσιακές καλλονές όπως οι Κένταλ Ζένερ, Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, Κέιτ Άπτον και Άσλεϊ Γκράχαμ, σε φωτογραφήσεις που αναμένεται να συζητηθούν.

Δείτε εικόνες και το βίντεο με τη Ρίτα Όρα:

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ