Πορνοστάρ κατεβαίνει στις εκλογές και υπόσχεται πως «θα είμαι μαζί σας» (pics)

Πορνοστάρ κατεβαίνει στις εκλογές και υπόσχεται πως «θα είμαι μαζί σας» (pics)

Για ακόμα μία φορά δοκιμάζει την τύχη της στην πολιτική η πορνοστάρ Έλενα Μπέρκοβα.

Μετά την αποτυχία της στις εκλογές για να γίνει πρόεδρος της Ρωσίας αποφάσισε να συμμετάσχει στις εκλογές για τη Δούμα, κατεβαίνοντας υποψήφια στην πόλη καταγωγής της, Μούρμανσκ.

Η Έλενα δεν έχασε χρόνο και μέσω Instagram ρώτησε τους πολίτες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν: «Τι συμβαίνει στην Μούρμανσκ; Πως πάνε τα πράγματα στα σχολεία, τα νοσοκομεία; Θέλω να μάθω για την καθημερινότητά σας! Είμαι μαζί σας!».

Μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ, η Μπέρκοβα υποσχέθηκε να αποκαλύψει το πρόγραμμά της και να αντιμετωπίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τα προβλήματα της πόλης της.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπέρκοβα θέτει υποψηφιότητα. Το 2017 διεκδίκησε τη δημαρχία του Σότσι και αφού απέτυχε, έθεσε υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τον προεδρικό θώκο, η Μπέρκοβα… υποσχόταν στους ψηφοφόρους της πως θα έφερνε στα σχολεία το μάθημα της σεξουαλικής αγωγής και θα θέσπιζε νόμο για να τιμωρούνται με θανατική ποινή όσοι καταδικάζονταν για σεξουαλική παρενόχληση.

Εν τέλει αποσύρθηκε αφού έπαθε υπερκόπωση και νοσηλεύτηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο, ενώ αργότερα πήρε και διαζύγιο από τον πέμπτο σύζυγό της.

Πηγή reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ