Ελένη: Το βίντεο της παρουσιάστριας και ο διάλογος της πεθεράς της, που δεν πρόσεξε κανείς!

Ελένη: Το βίντεο της παρουσιάστριας και ο διάλογος της πεθεράς της, που δεν πρόσεξε κανείς!

Η Ελένη Μενεγάκη και η Λιλίκα Μαντζίκα – Παντζοπούλου έχουν άριστες σχέσεις και το αποδεικνύουν περίτρανα!

Και μπορεί ο σοφός λαός να λέει πως η σχέση πεθεράς και νύφης είναι από τις πιο δύσκολες σχέσεις, όμως εξαίρεση στον κανόνα αποτελούν η Ελένη και η κυρία Λιλίκα.

Η Ελένη έχει εκφράσει δημόσια πόσο λατρεύει την πεθερά της και την αποκαλεί πολλές φορές «Λιλικάκη». Μάλιστα, την Καθαρά Δευτέρα που παρέμεινε στην Αθήνα και η μητέρα της με τον αδερφό της και τον γιο της, Άγγελο είχαν ταξιδέψει για τριήμερο στην Κάρυστο, η πεθερά της ήταν μαζί της στα Μελίσσια και είχαν βγάλει και μία υπέροχη οικογενειακή φωτογραφία.

Ενώ, το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, που η Ελένη ταξίδεψε οικογενειακώς στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου, η πεθερά της σχολίασε μία φωτογραφία της παρουσιάστριας στο instagram γράφοντας να περάσουν ωραία.

H κυρία Λιλίκα ακολουθεί τη νύφη της στο instagram και πρόσφατα όταν η Ελένη πόσταρε ένα βίντεο στο οποίο κουνά την φούστα της σα μικρό κοριτσάκι, έγραψε: «Τέλεια!!!!» και όταν μία follower σχολίασε: «Κούκλα η νυφούλα σας κυρία Λιλίκα! Να τη χαίρεστε!» και η κυρία Λιλίκα απάντησε: «Ευχαριστώ! Είναι τέλεια» αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως πεθερά και νύφη έχουν άριστες σχέσεις.

Δείτε το βίντεο της Ελένης και τον διάλογο της πεθεράς της στο instagram!

https://www.instagram.com/p/Buvsl4dH9BP/?utm_source=ig_embed

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ