Αυτός είναι ο τραγουδιστής που «ρούφηξε» μυρμήγκια επειδή δεν είχε… κοκαΐνη (pic)

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που «ρούφηξε» μυρμήγκια επειδή δεν είχε… κοκαΐνη (pic)

Ορισμένοι rock stars αυτούς έχουν κάνει τόσα πολλά, που οτιδήποτε και να τους καταλογίσουν, δεν θα ήταν υπερβολή.

Οι παράξενες και εξεζητημένες ιστορίες για του rock stars, ακροβατούν συνήθως μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. Όμως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Ορισμένοι από αυτούς έχουν κάνει τόσα πολλά, που οτιδήποτε και να τους καταλογίσουν, δεν θα ήταν υπερβολή.

Ένας από αυτούς είναι ο Ozzy Osbourne. Τα ακραία πράγματα που έχει κάνει κατά την διάρκεια της τρελής ζωής του, είναι ουκ ολίγα. Λέγεται ότι το 1981, κατά την διάρκεια μιας συνάντησης με τους υπεύθυνους της CBS Records, δάγκωσε τα κεφάλια δυο ζωντανών περιστεριών. Τον επόμενο χρόνο, άρπαξε μια νυχτερίδα και την έβαλε στο στόμα του. Την δάγκωσε κι αυτή.

Ίσως όμως το πιο παράξενο και διάσημο περιστατικό των «πειραμάτων» του έγινε το 1984, ενώ βρισκόταν στην Φλοριντα με τους Mötley Crüe. Όπως αναφέρεται στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 2001 αλλά και στην ταινία του Netflix με τίτλο «The Dirt» που έκανε πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου, ο Ozzy «σνίφαρε» μυρμήγκια και ήπιε τα ούρα του!

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στην πισίνα του ξενοδοχείου, ο Ozzy ζήτησε από τους Mötley Crüe λίγη κοκαΐνη, με τους τελευταίους να απαντούν ότι δεν έχουν. Ο Ozzy δεν δίστασε όμως και ζήτησε έτσι κι αλλιώς ένα καλαμάκι. Όταν ο μπασίστας Nikki Sixx του το έδωσε, ο Ozzy κατευθύνθηκε πως μια ρωγμή στο δάπεδο και «σνίφαρε» μια γραμμή από μυρμήγκια, τα οποία κατέληξαν στο εσωτερικό της μύτης του.

Αργότερα ούρησε στο λιθόστρωτο και χωρίς να το σκεφτεί, έσκυψε και ήπιε τα ούρα του. Με το καλαμάκι. Σηκώθηκε και προκάλεσε τον Nikki Sixx, να κάνει το ίδιο. Ο Ozzy σε μια μεταγενέστερη συνέντευξή του δήλωσε πως δεν θυμάται τίποτα τέτοιο. Ωστόσο, όλα τα μέλη των Mötley Crüe, επιμένουν πως τα πράγματα έγιναν έτσι ακριβώς. Ο Sixx σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Page Six, απάντησε στο ερώτημα αν το περιστατικό όντως συνέβη. «Φυσικά. Ήμασταν μια άγρια νεανική μπάντα και μας πήρε υπό την προστασία του. Νομίζαμε ότι μπορούσαμε να τον συναγωνιστούμε, αλλά κανείς δεν μπορεί να το κάνει με τον Ozzy. Κέρδισε»…

Πηγή: pronews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ