Ο Κέβιν Σπέισι παρενόχλησε τον γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας

Ο Κέβιν Σπέισι παρενόχλησε τον γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας

Ο πρώην σύζυγος της κόρης του βασιλιά υποστηρίζει ότι ο διάσημος ηθοποιός τον παρενόχλησε μετά την τελετή για το Νόμπελ Ειρήνης, που ήταν παρουσιαστής.

Στον πρώην γαμπρό του βασιλιά της Νορβηγίας, Άρι Μπεν φέρεται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά ο Κέβιν Σπέισι, σύμφωνα με όσα είπε ο πρώτος σε συνέντευξή του σε σουηδικό ραδιόφωνο.

Σύμφωνα με τον Μπεν, το περιστατικό έγινε μετά την τελετή της απονομής του Νόμπελ Ειρήνης, το 2007, όπου ο διάσημος ηθοποιός ήταν παρουσιαστής. «Είμαι γενναιόδωρος άνθρωπος, αλλά αυτό ήταν κάτι περισσότερο απ’ αυτό που είχα στο νου μου», δήλωσε ο Μπεν, που μέχρι πέρυσι ήταν παντρεμένος με την κόρη του βασιλιά της Νορβηγίας, Μάρθα Λουίζ.

Σύμφωνα με τον Μπεν, οι δυο τους είχαν μια εξαιρετική συνομιλία και έκατσαν δίπλα. «Μετά από πέντε λεπτά είπε να πάμε έξω να κάνουμε ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια, έβαλε το χέρι του κάτω από το τραπέζι και έπιασε τα γεννητικά μου όργανα». Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τον απώθησε, λέγοντάς του «εεε, μάλλον μετά».

Ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση και επίθεση από αρκετούς άντρες. Ο εκπρόσωπός του είχε πει τον περασμένο μήνα ότι παίρνει τον αναγκαίο χρόνο για να κάνει θεραπεία. Σε έρευνα που έκανε το θέατρο Old Vic του Λονδίνου, 20 άτομα κατήγγειλαν τον Σπέισι για ανάρμοστη συμπεριφορά, ενώ δύο περιπτώσεις διερευνά η αστυνομία του Λονδίνου.

Οι καταγγελίες ανάγκασαν την παραγωγή του House of Cards να τον απομακρύνει, ενώ η καριέρα του μάλλον έχει ήδη καταστραφεί.

 

Πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ