Το νέο παρατσούκλι της Μέγκαν Μαρκλ κάνει έξαλλο τον Χάρι

Το νέο παρατσούκλι της Μέγκαν Μαρκλ κάνει έξαλλο τον Χάρι

Ο μάλλον δύσκολος χαρακτήρας της Μέγκαν Μαρκλ , φέρνει το ένα παρατσούκλι πίσω από το άλλο. Και κανένα δεν είναι κολακευτικό...

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει γραφτεί ότι η Μέγκαν Μέγκαν δεν είναι και ο πλέον εύκολος άνθρωπος με τη βασιλική οικογένεια και το περιβάλλον της και κάπως έτσι η Δούκισσα του Σάσεξ αποκτά το ένα ψευδώνυμο πίσω από το άλλο, κανένα από τα οποία δεν ακουγεται ιδιαιτέρως κολακευτικό…

Συγκεκριμένα το προσωπικό του παλατιού του Κένσινγκτον, φημολογείται πως έχει δώσει στην Μέγκαν Μαρκλ ένα νέο παρατσούκλι, το οποίο έχει κάνει έξαλλο τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.

Η έγκυος δούκισσα του Σάσεξ χαρακτηρίζεται ως η κυρία «εγώ κερδίζω» «Me-Gain» (λογοπαίγνιο με το όνομά της) λόγω του δύστροπου χαρακτήρα της, o οποίος μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα, ώθησε συνεργάτες του πριγκιπικού ζεύγους στην παραίτηση.

Προηγούμενα αντίστοιχα «χαριτωμένα» ψευδώνυμα που έχουν δοθεί στη Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, είναι το «δύσκολη δούκισσα» και «δικτατορική Μέγκαν».

Ένας πρώην συνεργάτης της βασίλισσας Ελισάβετ ισχυρίζεται ότι αυτό είναι σίγουρα κάτι που εξοργίζει και αναστατώνει τον πρίγκιπα Χάρι. «Σίγουρα θα θέλει να την προστατέψει», αναφέρει.

Το baby shower που εξόργισε τους Βρετανούς
Πριν από μόλις λίγο καιρό, η Μέγκαλ Μαρκλ είχε εξοργίσει τους Βρετανούς με ένα πάρτι – υπερπαραγωγή που διοργάνωσε στην Νέα Υόρκη, με αφορμή τον ερχομό του πριγκιπικού μωρού.

Συγκεκριμένα η Μέγαν Μαρκλ λίγο πριν γεννήσει, πέταξε για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, για να δει τις φίλες της, να διασκεδάσει, να ψωνίσει και να κάνει ένα baby shower, τη γιορτή που οργανώνεται για μια μέλλουσα μανούλα και τις φίλες της .

Τα έξοδα, ωστόσο αυτής απόδρασης πολυτελείας της Μέγκαν Μαρκλ, άφησε τους Βρετανούς άφωνους, ακόμα κι αν δεν πλήρωσαν εκείνοι τον λογαριασμ, καθώς για τη διαμονή της η δούκισσα του Σάσεξ ξόδεψε περίπου 500.000 δολάρια.

Το κόστος του ταξιδιού πάντως, καλύφθηκε από ιδιωτικούς πόρους της Μέγκαν και του πρίγκιπα Χάρι και όχι από τα χρήματα των Βρετανών φορολογουμένων, γεγονός ωστόσο που δεν ήταν αρκετό για να ηρεμήσει τους Βρετανούς που είναι έξαλλοι με την Δούκισσα που όπως φαίνεται λατρεύουν να μισούν.

https://www.instagram.com/p/BvcKQSZl4lX/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BuE9opSls3G/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BuHvEroFKZ1/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BuJCa4Elcin/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ