Ξαφνικός χωρισμός για πασίγνωστη ηθοποιό και γνωστό σκηνοθέτη!

Ξαφνικός χωρισμός για πασίγνωστη ηθοποιό και γνωστό σκηνοθέτη!

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και ένα παιδί, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει! Ξαφνικός ο χωρισμός ανάμεσα στους δύο, κανείς δεν το περίμενε.

Ο χωρισμός ήταν ξαφνικός για το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού. Ο λόγος για την Αγγέλα της σειράς «Παρά πέντε», Αγγελική Λάμπρη που χώρισε από τον σκηνοθέτη σύζυγό της Αντώνη Αγγελόπουλο μετά από αρκετά χρόνια συμβίωσης και την απόκτηση ενός παιδιού. Το ζευγάρι δεν είχε κάνει γάμο αλλά είχε βρει τη λύση του συμφώνου συμβίωσης, κάτι που η ίδια η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε παλιότερη συνέντευξή της.

«Και το σύµφωνο συµβίωσης το κάναµε για να γλιτώσουµε τα διαδικαστικά, για να µας είναι µερικά πράγµατα πιο εύκολα. Αλλιώς δεν θα προχωρούσαµε ούτε σε αυτό. ∆εν νοµίζω ότι προσφέρει κάτι παραπάνω ένας γάµος. Μάλιστα, θυµάµαι ότι το 2012, που υπογράψαµε το σύµφωνο, ήµασταν από τους πρώτους που το είχαµε κάνει και ο συµβολαιογράφος ψαχνόταν. Φανταστείτε ότι το φροντίσαµε µόλις δύο µήνες πριν γεννήσω» είχε πει η ίδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί και ο καθένας έχει τραβήξει τον δρόμο του όμως πάντα θα έχει ως απόλυτη προτεραιότητά του το κοριτσάκι του που ήρθε στον κόσμο τον Δεκέμβριο του 2012, τότε που τίποτα δεν έδειχνε να κλωνίζει την ευτυχία του ζευγαριού.

Όμως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν οι δυο τους οι οποίοι αποφάσισαν να δώσουν τέλος στην κοινή πορεία τους.

Αγγελική Λάμπρη-Αντώνης Αγγελόπουλος

Αγγελική Λάμπρη-Αντώνης Αγγελόπουλος

Αγγελική Λάμπρη-Αντώνης Αγγελόπουλος

Πηγή: gossiptv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ