Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους!

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους!

Δεν είχαν πάρει χαμπάρι τον φωτογράφο Λιάγκας και Σκορδά!

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη το γεγονός πως δεν μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν την ευκαιρία να χαρούν οικογενειακές στιγμές ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

Ό,τι και να γίνει, ο συνδετικός τους κρίκος θα είναι για πάντα τα δύο παιδιά που απέκτησαν, και συγκεκριμένα αφορμή αποτέλεσε η παρέλαση του μικρού Γιάννη − ο οποίος, ειρήσθω αν παρόδω, έχει γενέθλια σε δύο εβδομάδες.

Κρατώντας την ελληνική σημαία στο ένα χέρι και τον γιο της Δημήτρη στο άλλο, η παρουσιάστρια του «Πρωινού» έφτασε στην περιοχή της Βουλιαγμένης όπου και συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της.

Ο Γιώργος Λιάγκας, από την πλευρά του, παρά τον χωρισμό διατηρεί άψογες σχέσεις τόσο με εκείνη όσο και με τους γονείς της. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως μαζί τους βρισκόταν ο πατέρας της Φαίης, Δημήτρης Σκορδάς, άρτι αφιχθείς από το Κιλκίς όπου μένει μόνιμα, για να παρακολουθήσει συγκινημένος τον έναν εγγονό του να παρελαύνει, ενώ έπαιζε με τον δεύτερο, που πήρε το όνομά του…

Τόσο εκείνος όσο και η μητέρα της παρουσιάστριας, Ευαγγελία, που γιόρταζε εκείνη την ημέρα, έχουν πολύ αγαπημένη σχέση και γι’ αυτό δεν έχουν κανένα πρόβλημα να βγουν όλοι μαζί, όταν το απαιτεί η περίσταση. Απόδειξη και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρέλαση…

Πηγή youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ