Η Έλενα Κρεμλίδου σε δύο αφόρητα σέξι πόζες με εσώρουχα (pics)

Η Έλενα Κρεμλίδου σε δύο αφόρητα σέξι πόζες με εσώρουχα (pics)

Χωρίς δισταγμό και χωρίς επιείκεια απέναντι στον ανδρικό πληθυσμό, η Έλενα Κρεμλίδου αποδεικνύει γιατί είναι Μαριπόζα το παρατσούκλι της.

Είναι master της πόζας. Όποιο κι αν είναι το κόνσεπτ, όποιο κι αν είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Έλενα Κρεμλίδου πετυχαίνει κάθε φορά να απασχολεί τις σκέψεις και τις συζητήσεις μας με τις φωτογραφίες της. Ακόμα και σε περιπτώσεις όπου η κάμερα έχει ως επίκεντρο το πρόσωπό της. Πολλώ δε μάλλον όταν δεν το έχει.

Στις δύο φωτογραφίες που ανάρτησε στο Instagram η Έλενα δείχνει κάτι ίδιο και ταυτόχρονα ελαφρά διαφορετικό από το «ρεπερτόριο» της. Τόσο σε αυτό που δείχνει όσο και στο πως στήνεται στο φακό. Αν κάτι μπορούμε να γράψουμε πριν μπούμε στο κυρίως θέμα, αυτό αφορά στο μειδίαμα της.

Συνολικά στο χαμόγελο της που την ομορφαίνει κατά πολύ. Κι αυτό σε μια ούτως ή άλλως ωραία κοπέλα είναι προτέρημα από τα σπάνια.

Στα πιο ειδικά, η Έλενα Κρεμλίδου φοράει ένα ανάλαφρο ένδυμα για μέσα στο σπίτι που θα ήταν λογικό να ξέρουμε πως να το πούμε, αλλά μόνο η λέξη κομπινεζόν μας έρχεται. Ελάχιστη σημασία έχει. Η ουσία είναι ότι αφήνει ακάλυπτα τα πόδια της και δίνει μια προοπτική στο ντεκολτέ της, όπου φαίνεται και το κόκκινο σουτιέν της.

Το συνολικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί ως σέξι σε έναν απροσδιόριστα υψηλό βαθμό.

https://www.instagram.com/p/Bv1EXTcB-Hy/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή eleftherostypos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ