Κόνι Μεταξά: Την είδε «Τσιτσίδι-πας» για να βγάλει λεφτά!

Κόνι Μεταξά: Την είδε «Τσιτσίδι-πας» για να βγάλει λεφτά!

Το γυμνό και το... ξεπούλημα!

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη θα πω εγώ γι αυτό και δικαιολογημένα η Κόνι Μεταξά έπιασε την ρακετούλα της και την είδε… «Τσιτσίδι-πας»!

Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή προκαλεί και προκαλεί και προκαλεί ξανά τόσο με τις δηλώσεις της όσο και με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει ανά διαστήματα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media!

 Έχουν δει τόσα τα ματάκια μου και δεν έχει μιλήσει το στοματάκι μου αλλά αυτή την φορά, συγγνώμη, δεν άντεξα… Και ο λόγος; Αυτό εδώ που ξεπρόβαλε στο timeline μου:

Κόνι Μεταξά: Την είδε

Η αλήθεια είναι πως την παραδέχομαι! Σε κάθε της φωτογραφία φροντίζει να προσφέρει σε κοινή θέα τα δυνατά της σημεία… τους γλουτούς, τα σέξι τατουάζ και το μπούστο της! Παράπονο δεν έχουμε κανένα…αλλά βρε Κόνι μου, μετά μην ζητάς και τα ρέστα από τα σχόλια που παίρνεις στο instagram σου!

Είναι πλήρως κατανοητό να κάνεις γυμνές φωτογραφήσεις για να βγάλεις κι εσύ τα προς το ζην αλλά όταν κάνεις ΜΟΝΟ γυμνές δεν ευσταθεί να βγαίνεις και να κράζεις τους Έλληνες άντρες για την… κομψότητά τους!

Κόνι Μεταξά: Την είδε

Συγγνώμη αλλά… ότι δίνεις παίρνεις λένε και κάποια πιο κακοπροαίρετη από εμένα θα έλεγε πως… αφού δίνεις σέξι και στήθος στο κοινό μην περιμένεις να σε αντιμετωπίσουν σαν βασίλισσα… Καταλαβαίνω, βέβαια, πως τα περισσότερα είναι concept από εταιρίες για να διαφημίσεις τα προϊόντα τους, να βγάλεις κι εσύ το ψωμάκι σου αλλά, κάποια κρίση; Κάποιο όριο; Ένα στοπ;

Εγώ στην θέση σου θα δοκίμαζα να δω πως φαίνονται και τα ρούχα πάνω μου… Να δω βρε παιδί μου πως αντιδρούν και οι Έλληνες άντρες όταν βλέπουν μια γυναίκα ντυμένη…

Έγκυος η Κόνυ Μεταξά; Η φωτογραφία που προκάλεσε ερωτηματικά και όλη η αλήθεια!

Μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλιά ήταν αρκετή για να προκαλέσει χαμό!

Η Κόνυ Μεταξά πόζαρε με ρούχα υψηλής ραπτικής αλλά όλοι εστίασαν αλλού!

Η ίδια ωστόσο προφανώς έκανε χιούμορ και αυτοσαρκάστηκε, οπότε προφανώς φούσκωσε η ίδια την κοιλιά της για τα… ρούχα που ήταν στενά! Δείτε την ανάρτηση που προκάλεσε πανικό:

Κόνι Μεταξά: Την είδε

Πηγή: Youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ