Game of Thrones: Νέα θεωρία αποκαλύπτει τις προθέσεις του Night King

Game of Thrones: Νέα θεωρία αποκαλύπτει τις προθέσεις του Night King

Παρά το παγωμένο παρουσιαστικό του Night King και τη διάθεση να σπείρει τον όλεθρο, ελάχιστα είναι γνωστά για τις πραγματικές προθέσεις και τα σχέδιά του για το Westeros.

Το Game of Thrones είναι μια σειρά που τόσο στην τηλεοπτική της μεταφορά όσο και στα βιβλία, εμβαθύνει στην ανθρώπινη φύση των ηρώων της και εστιάζει όχι μόνο στις μάχες και τους δράκους αλλά στην προσωπικότητα, τις αρετές και τα ελαττώματα του κάθε χαρακτήρα. Αυτά τα στοιχεία άλλωστε είναι που κάνουν τις πολυάριθμες συγκρούσεις μεταξύ οίκων, ενίοτε και συγγενών, τόσο ενδιαφέρουσες.

Εν μέσω όλων αυτών των ηρώων βρίσκεται και ο Night King, που δημιουργεί τον δικό του στρατό (Army of the Dead) για να κατακτήσει το Westeros. Εκτός από το παγωμένο παρουσιαστικό του και τη διάθεσή του να σπείρει τον όλεθρο, ελάχιστα είναι γνωστά για τις πραγματικές προθέσεις και τα κρυφά σχέδιά του…

Φως στο μυστήριο επιχείρησε να ρίξει ένας φαν του Game of Thrones: Εδικότερα, ο χρήστης Redditor twerkmileyyy πατά στην ήδη υπάρχουσα θεωρία ότι ο Night King είναι στην πραγματικότητα ο Bran Stark (κάτι που μέχρι στιγμής έχει διαψευθεί από κάποια flash back της σειράς -χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι έχει αποκλειστεί εντελώς…) και θέλει να φτάσει στο God’s Eye, μια τεράστια λίμνη στην οποία βρίσκεται το Νησί των Προσώπων (Ιsle of Faces). Το μέρος αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη γενεαλογία του Westeros καθώς εκεί οι πρώτοι άνθρωποι σύναψαν ειρήνη με τα Παιδιά του Δάσους (Children of the Forest).

Αναλυτικά όσα γράφει ο Redditor twerkmileyyy:

«Πιστεύω ότι ο Night King κατευθύνεται άμεσα στο God’s Eye.Ίσως προσπαθούσε για αιώνες να πάει εκεί,αλλά οι Άνθρωποι του στερούσαν την πρόσβαση. Επομένως,εξολοθρεύει όλα τα εμπόδια στη πορεία του. Το Νησί των Προσώπων (Isle of Faces) βρίσκεται στο κέντρο του God’s Eye και είναι το σημείο όπου οι ‘Άνθρωποι με τα Παιδιά του Δάσους συνθηκολόγησαν. Η πλούσια ιστορία των Παιδιών του Δάσους βρίσκεται εκεί. H Leaf ήταν επίσης παρούσα και στη συνθηκολόγηση και όταν ο Bran πλησίασε τη σπηλιά. Μήπως αυτό σημαίνει ότι έχουν αιώνια ζωή?

Έτσι και αλλιώς τα Παιδιά του Δάσους και ο Night King ζούνε για πάρα πολλά χρόνια.Υπάρχει κάτι μαγικό στα οράματα του Night King.Πιστεύω ότι αυτός έχει οράματα γιατί μπορεί να δει το Bran Stark μέσα σ’ αυτά. Στην ουσία νομίζω ότι ο απώτερος σκοπός του είναι να φτάσει στο Isle of Faces και να χρησιμοποιήσει τις μαγικές δυνάμεις του, δίνοντας ζωή στο στρατό του. Το Eastwatch by the Sea είναι το πιο κοντινό μέρους από το Τείχος (the Wall) για το God’s Eye.

Το κάστρο Harrenhall βρίσκεται στη βορειότερη ακτή του God’s Eye. Οι σεναριογράφοι κατά καιρούς έχουν δώσει κάποια στοιχεία για το God’s Eye και το Riverlands έχει αναφερθεί λεπτομερώς. Επίσης νομίζω ότι εκεί εμφανίζεται στη σειρά ο Howland Reed (σ.σ πατέρας των Jojen και Meera Reed). Ήταν ο μοναδικός ήρωας που εθεάθη στο Νησί των Προσώπων, κατά τη διάρκεια του τουρνουά στο Harrenhall.»

Ίσως η θεωρία έχει κάποια βάση: Γεωγραφικά, το Eastwatch είναι το κοντινότερο σημείο για το God’s Eye και δε θα αποτελούσε έκπληξη, σύμφωνα με τη συγκεκριμένη θεωρία, αν η τελική μάχη λάβει χώρα εκεί. Θα μπορούσε άραγε ο Bran να φέρει εις πέρας κάτι τέτοιο; Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν σε λίγες ημέρες, μέσα από την προβολή της όγδοης και τελευταίας σεζόν του GOT.

Πηγή: News247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ