Σαρλίζ Θερόν: «Είμαι σινγκλ εδώ και περίπου 10 χρόνια»

Σαρλίζ Θερόν: «Είμαι σινγκλ εδώ και περίπου 10 χρόνια»

«Είμαι σίνγκλ εδώ και περίπου 10 χρόνια, δεν είναι και πολλά. Απλώς περιμένω κάποιον να έρθει και να με ζητήσει σε ραντεβού».

Η Σαρλίζ Θερόν είναι… έτοιμη για την επόμενη σχέση της. Αυτό τουλάχιστον δηλώνει, σύμφωνα με το ΕΤ Canada. Η δημοφιλής ηθοποιός παρευρέθηκε πριν από μερικές ημέρες στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Long Shot» και στο κόκκινο χαλί δήλωσε ότι είναι ελεύθερη και περιμένει κάποιον να πάρει το θάρρος και να της ζητήσει ραντεβού.

«Είμαι σίνγκλ εδώ και περίπου 10 χρόνια, δεν είναι και πολλά. Απλώς περιμένω κάποιον να έρθει και να με ζητήσει σε ραντεβού», ανέφερε μιλώντας στην κάμερα του ET Canada. «Είμαι διαθέσιμη, όσο κι αν σοκάρει αυτό. Είμαι σαφής» πρόσθεσε. Ο συμπρωταγωνιστής της στην ταινία, Σεθ Ρόγκεν που ήταν δίπλα της εκείνη τη στιγμή, επιβεβαίωσε το σχόλιο λέγοντας τα εξής: «Ναι, είναι μόνη εκεί έξω».

Η τελευταία μεγάλη σχέση της Θερόν ήταν με τον Στούαρτ Τάουνσεντ, τον οποίο γνώρισε το 2002. Χώρισαν το 2010. Το 2013 άρχισε να βγαίνει με τον Σον Πεν, ενώ την επόμενη χρονιά ανακοινώθηκε ο αρραβώνας τους. Το 2015 χώρισαν οριστικά.

https://www.instagram.com/p/BoCgHhJnXuL/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BSMIj1Tg7QF/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BFpDAqeGmlL/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή: thetoc.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ