Βασίλης Λυριτζής: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Βασίλης Λυριτζής: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Η τελευταία επιθυμία του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή, λίγο πριν χάσει τη μάχη με τη ζωή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Λυριτζής, πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Απριλίου, νικημένος από τον καρκίνο έπειτα από ένα περίπου μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», όπου και κατέληξε.

Ο Βασίλης Λυριζτής όταν έμαθε για τον καρκίνο στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, συνέχισε να κάνει εκπομπή του στο ραδιόφωνο, ενώ αποχώρησε αξιοπρεπώς, όταν σχεδόν είχε αλλοιωθεί η φωνή του.

Σύμφωνα με το περιοδικό People ο δημοσιογράφος είχε εξομολογηθεί στην γυναίκα του Ελένη, την τελευταία του επιθυμία. Όσο κι αν το πάλεψε γενναία αυτούς τους τρεις μήνες, φαίνεται πως κάπου βαθιά μέσα του ήξερε ότι θα νικηθεί.

«Όταν φύγω, αντί στεφάνων, να δοθούν χρήματα στη Φλόγα» είχε πει τότε στη σύζυγό του ο Βασίλης Λυριτζής, αναφερόμενος στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες.

Ήταν η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Λυριτζή, η οποία και έγινε πραγματικότητα.

Ο καρκίνος που νίκησε τον Βασίλη Λυριτζή

Το είδος του καρκίνου που είχε ο Βασίλης Λυριτζής το αποκάλυψε ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος έκανε τον τελευταίο καιρό εκπομπή μαζί του στο ραδιόφωνο, αποκαλύπτοντας ότι τον τελευταίο μήνα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με ραγδαίους ρυθμούς.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης, μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, είπε ότι ο Βασίλης Λυριτζής, ένιωσε ένα πρωί στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου έντονο πονοκέφαλο και δυσκολία στην ομιλία. Ολοι τότε πίστεψαν ότι πέρασε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο, αλλά από τις πρώτες εξετάσεις οι γιατροί εντόπισαν όγκο στον εγκέφαλο.

Ο Βασίλης Λυριτζής το έμαθε, αλλά αφότου του πέρασαν τα δύσκολα συμπτώματα, επέλεξε να επιστρέψει στην δουλειά του.

Όμως, η κατάστασή του επό εκείνη την στιγμή και μετά επιδεινώθηκε ραγδαία. Μέσα σε μία εβδομάδα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία του, ενώ στις εξετάσεις που ακολούθησαν βρέθηκαν ακόμα τρία ογκίδια στον εγκέφαλό του.

Παρά το γεγονός ότι πάλεψε με γενναιότητα, το είδος του καρκίνου και το σημείο που βρισκόταν δεν άφηναν περιθώρια για να νικήσει την ασθένεια.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ