Η Μαρία Μενούνος φόρεσε το πιο σέξι φόρεμα της Celia Kritharioti -Καυτό ροζ μίνι

Η Μαρία Μενούνος φόρεσε το πιο σέξι φόρεμα της Celia Kritharioti -Καυτό ροζ μίνι

Η Μαρία Μενούνος σε μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις της με μίνι Σiλια Κριθαριώτη. Ενα καυτό μίνι ροζ φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα λουλούδια που κεντήθηκαν στο χέρι ήταν το ρούχο που επέλεξε για την περίσταση.

Λαμπερή και όμορφη όσο ποτέ, η Μαρία Μενούνος παρουσίασε το WWE Hall of Fame Red Carpet pre-show για το 35ο ετήσιο event του WWE «Wrestlemania», φορώντας ίσως το πιο σέξι φόρεμα από την συλλογή Celia Kritharioti.

Ενα καυτό μίνι ροζ φόρεμα με κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα λουλούδια που κεντήθηκαν στο χέρι ήταν το ρούχο που επέλεξε για την περίσταση η Μαρία Μενούνος και το συνδύασε με knee high μπότες, επίσης κεντημένες με κρύσταλλα Swarovski.

Για όσους θύμισε κάτι το φόρεμα της Μαρίας Μενούνος, να θυμίσουμε ότι κάτι αυτό το φόρεμα είναι επειδή πάνω σε αυτό βασίστηκε το mini documentary Visionaire , στο οποίο παρουσιάζεται βήμα-βήμα η διαδικασία της δημιουργίας του συγκεκριμένου σέξι ρούχου.

Celia Kritharioti και το νυφικό της Μαρίας Μενούνος
Σημειωτέον ότι η Μαρία Μενούνος είναι λάτρης των Celia Kritharioti δημιουργιών και εμπιστεύεται τον Οίκο Μόδας για όλες τις σημαντικές περιστάσεις της ζωής της, τόσο της προσωπικής όσο και της επαγγελματικής. Celia Kritharioti φορούσε άλλωστε η Μαρία Μενούνος και στο γάμο της…

Πηγή iferida.g

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ