Κόνι Μεταξά και Ζοζεφίν φωτογραφίζονται μαζί φορώντας εσώρουχα (pic)

Κόνι Μεταξά και Ζοζεφίν φωτογραφίζονται μαζί φορώντας εσώρουχα (pic)

Κόνι Μεταξά και Ζοζεφίν δύο από τις πιο καυτές και εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής showbiz, έκαναν μια πολύ σέξι φωτογράφιση μαζί.

Το πόσο σέξι είναι η κάθε μία ξεχωριστά έχει γραφτεί άπειρες φορές και το δηλώνουν με κάθε τους εμφάνιση και φωτογραφία που αναρτούν στο Instagram. Αν λοιπόν ισχύει κάτι για μία από τις δύο, φανταστείτε τι θα συμβαίνει αν μιλάμε και για τις δύο μαζί. Κόνι Μεταξά και Ζοζεφίν έκαναν μια πολύ σέξι φωτογράφιση μαζί.

Η Ζοζεφίν είχε το περασμένο διάστημα την αποκαλυπτική της φωτογράφιση στο Playboy με την οποία τρέλανε τα μυαλά των ανδρών. Τώρα μαζί με την φίλη της Κόνι φωτογραφήθηκαν για ένα brand σχετικό με υποδήματα, αν κρίνουμε από ένα προηγούμενο post της Ζοζεφίν και εννοείται πως για να φανεί καλύτερα ένα υπόδημα, θα πρέπει αυτός που το φοράει να είναι το πολύ με τα εσώρουχα.

Έτσι, η Κόνι Μεταξά και η Ζοζεφίν υπάκουσαν σε αυτόν τον κανόνα και μετά την πρώτη σχετική ανάρτηση που ενημέρωνε για το πρότζεκτ, ακολούθησε κάτι ακόμα καλύτερο. Η Ζοζεφίν με λευκά εσώρουχα. Η Κόνι με λευκά εσώρουχα. Και οι δύο με τακούνια. Και οι δύο στην πιο ακραία σέξι εκδοχή τους. Δίπλα δίπλα. Η μία καθιστή, η άλλη όρθια.

Κάθε μικρή λεπτομέρεια χρησιμεύει για να φανεί ακόμα καλύτερο το αποτέλεσμα. Με δύο τέτοια κορίτσια αυτό είναι το πιο εύκολο. Ό,τι κι αν επιλέξει κανείς να σχολιάσει, θα βρει το στόμα του να τραυλίζει και να δυσκολεύεται.

https://www.instagram.com/p/Bv_kJH4nvbX/

https://www.instagram.com/p/Bv4aZAVnbt7/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ