Ο Σταλόνε μας ενημερώνει για το «Ράμπο 5» μέσα από το γυμναστήριο (vid)

Ο Σταλόνε μας ενημερώνει για το «Ράμπο 5» μέσα από το γυμναστήριο (vid)

Από τη μονταζιέρα, στην πρέσα των τρικεφάλων o δημοφιλής ηθοποιός - σκηνοθέτης - παραγωγός ταινιών και πρωταγωνιστής των ταινιών Ράμπο.

Το γυμναστήριο είναι το δεύτερο σπίτι του Σιλβέστερ Σταλόνε, όπως μας λέει και ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο, και σε ένα διάλειμμα από τα βάρη ο 72χρονος σταρ μας ενημερώνει για την πορεία της νέας και τελευταίας ταινίας Ράμπο, με τίτλο «Ράμπο, το τελευταίο αίμα».

«Θέλω να σας μιλήσω για κάτι που βρίσκω πολύ συναρπαστικό. Συνήθως όταν είσαι στο στάδιο του μοντάζ μιας ταινίας, μπορεί να είναι μια οδυνηρή εμπειρία. Αυτό που νόμιζες ότι ήταν καλό, να μην είναι τόσο καλό. Είναι σαν να πηγαίνεις στον οδοντίατρο και να σου βγάζουν τα δόντια χωρίς νοβοκαΐνη.

Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Αλλά το τελευταίο Ράμπο πηγαίνει υπέροχα. Σήμερα θα το προβάλλουμε για το στούντιο και θα είναι φανταστικά. Φυσικά ανυπομονώ για τις παρατηρήσεις τους. Αλλά θα γυρίσουμε πίσω. Και πιστεύω ότι αυτή η ταινία θα εκπλήξει πολύ κόσμο. Είναι μια πραγματικά καλή ιστορία και το τέλος είναι τόσο αναπάντεχο. Έτσι, απλά θέλω να πω, ότι στις 20 Σεπτεμβρίου ο Ράμπο έρχεται καταπάνω σας».

Ο ενθουσιασμός του Σταλόνε είναι εμφανής και μεταδοτικός, και είμαστε περίεργοι να δούμε πώς θα τελειώσει, ύστερα από 37 χρόνια, η ιστορία του Τζον Ράμπο.

https://www.instagram.com/p/Bv4WyBYnsPN/?utm_source=ig_web_copy_link

Πηγή reader.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ