Open: «Τσεκούρι» σε Λάκη Λαζόπουλο από το κανάλι – Η αντίδρασή του

Open: «Τσεκούρι» σε Λάκη Λαζόπουλο από το κανάλι – Η αντίδρασή του

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του παρουσιαστή του «Αλ Τσαντίρι» Λάκη Λαζόπουλο και του καναλιού Open, ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη.

Το «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου «παλεύει» να επανέλθει στην συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού. Τα νούμερα τηλεθέασης δεν ενθουσιάζουν το κανάλι Open όμως πιστεύουν το πρόσωπο του ηθοποιού. Στη Νέα Σελίδα σας είχαμε ενημερώσει για τις αλλαγές στην εκπομπή.

Πριν από λίγη ώρα βγήκε το δελτίο τύπου του καναλιού που ενημερώνει πως η εκπομπή μειώνεται κατά μία ώρα και ως εκ τούτου το Αλ Σιχτίρι, τον Απρίλη δεν θα μεταδοθεί.

Δεν διευκρινίζει αν θα είναι οριστικό, όμως οι πληροφορίες αυτό αναφέρουν.

Ο Λάκης Λαζόπουλος από την πλευρά του είναι ενήμερος για αυτή την απόφαση και το αντιμετωπίζει με ψυχραιμία καθώς γνωρίζει ότι τα πράγματα στην τηλεόραση είναι ρευστά. Είναι σε συνεννόηση με το Open και όλα γίνονται με ανοικτά χαρτιά. Η σχέση των δύο πλευρών παραμένει άριστη και με αμοιβαία αλληλοεκτίμηση.

Τέλος, να ενημερώσουμε πως στη θέση της εκπομπής, θα προβληθεί ένα επεισόδιο της σειράς Criminal Minds, που έχει αποδείξει πως κάνει ικανοποιητικά για το κανάλι νούμερα τηλεθέασης.

Πηγή: neaselida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ