Σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη: Η χαρμόσυνη είδηση για τον νέο… ερχομό!

Σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη: Η χαρμόσυνη είδηση για τον νέο… ερχομό!

Τα επαγγελματικά της μένουν λίγο στο περιθώριο καθώς οι οικογενειακές στιγμές που περνάει είναι καλύτερες από ποτέ! Μια ευτυχισμένη μητέρα πλέον που έχει στο πλευρό της έναν πετυχημένο σύζυγο!

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό πως η Σία Κοσιώνη δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες στον ΣΚΑΙ και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η παρουσιάστρια αναμένεται να πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις!

Ωστόσο τα επαγγελματικά της μένουν λίγο στο περιθώριο καθώς οι οικογενειακές στιγμές που περνάει είναι καλύτερες από ποτέ! Μια ευτυχισμένη μητέρα πλέον που έχει στο πλευρό της έναν πετυχημένο σύζυγο!

Ο Κώστας Μπακογιάννης ετοιμάζεται για την μάχη των εκλογών και όπως φαίνεται θα είναι πανηγυρικά ο νέος Δήμαρχος της Αθήνας αφού τα πρώτα γκάλοπ τον δίνουν σχεδόν 20% πάνω από τον δεύτερο! Μια είδηση που φυσικά μόνο χαρούμενη θα κάνει την Σία Κοσιώνη καθώς ο Κώστας Μπακογιάννης θα επιστρέψει οριστικά στο σπίτι!

Ο Κώστας Μπακογιάννης, ως Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος είχε εγκατασταθεί στην Λαμία, κάτι που τον άφηνε αρκετό διάστημα εκτός σπιτιού και οικογένειας! Έτσι ως Δήμαρχος θα επιστρέψει στο σπίτι της οικογένειας, περνώντας όσο μπορεί περισσότερες ώρες με τον μικρό Δήμο και την Σία Κοσιώνη!

Σία Κοσιώνη: Απόφαση βόμβα που ανατρέπει τα πάντα!
Ποια είναι η απόφαση του ΣΚΑΙ για την Σία Κοσιώνη, εν όψει των εκλογών, που ανατρέπει τα πάντα γύρω από όσα γνωρίζαμε!

Ένα «ασυμβίβαστο» απασχολεί εδώ και καιρό τον ΣΚΑΪ εν όψει των δημοτικών εκλογών τον Μάιο. Τέλος εποχής για την Σία Κοσιώνη!

Ο σύζυγος της Σίας Κοσιώνη, κεντρικής παρουσιάστριας ειδήσεων του καναλιού, Κώστας Μπακογιάννης θα είναι υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων. Μάλιστα κατά το παρελθόν υπήρξαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για… ψιθύρους στο κανάλι και αν πρέπει να αναλάβει την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ωστόσο όπως φαίνεται δεν υπάρχει κανένα θέμα απουσίας της από την σχετική εκπομπή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» η εκφωνήτρια των ειδήσεων και δημοσιογράφος είναι παρούσα σε όλες τις συσκέψεις που κάνει το κανάλι για τις βραδιές των εκλογών. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει και τον γενικό συντονισμό στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων στις 26 Μαΐου και τις 2 Ιουνίου.

«Η Σία Κοσιώνη είναι ψυχρή…» Ξέσπασμα για την δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ!

Η Σία Κοσιώνη είναι ένα από τα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που δεν δίνει δικαιώματα.

Αυτό σχολίασε και το πάνελ του Πρωινού σε μια παλιότερη εκπομπή, με αφορμή μια συνέντευξη της δημοσιογράφου του ΣΚΑΙ.

Η Φαίη Σκορδά, είπε πώς τη Σία Κοσιώνη, οι περισσότεροι την έχουν στο μυαλό τους ψυχρή, με την καλή την έννοια, επειδή όπως είπε, είναι ένα πρόσωπο της ενημέρωσης που δεν έχει τύχει να μιλάει για τα προσωπικά της. Δείτε τι ακριβώς είπαν στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ