Τραγικές ώρες για την Ελένη Πετρουλάκη: «Ο πατέρας μου βρέθηκε…»

Τραγικές ώρες για την Ελένη Πετρουλάκη: «Ο πατέρας μου βρέθηκε…»

Το συγκλονιστικό περιστατικό!

Δραματικές στιγμές πέρασε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Πετρουλάκη. Η εξομολόγηση της γυμνάστριας για την οικογένεια της, συγκλονίζει.

Η Ελένη Πετρουλάκη, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, μίλησε για το τραγικό περιστατικό στην του περασμένου Σαββάτου όταν η ασταμάτητη νεροποντή είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν χείμαρροι, οι οποίοι ερχόμενοι με ένταση από τα γύρω βουνά δεν άφησαν τίποτα όρθιο στο πέρασμά τους στην περιοχή της.

«Το Σάββατο, μέσα σε τρεις ώρες έγινε αυτή η καταστροφή.

Ο μπαμπάς μου βρέθηκε αποκλεισμένος σε ένα βουνό και η μαμά μου, η οποία ήταν στην Αθήνα, κοντά μου, άκουγε από το τηλέφωνο ότι καταστρέφεται η περιοχή μας.

Έγινε υπερχείλιση των χειμάρρων και κατέβηκαν τα νερά από τα γύρω βουνά μαζί με πέτρες, παίρνοντας ό,τι έβρισκαν στο πέρασμά τους, στο λιμανάκι του Μακρύ Γυαλού. Κινδύνεψαν τρία παιδάκια, τα οποία έσωσε τελικά ένας δύτης. Και πολλοί ηλικιωμένοι άνθρωποι, από ότι άκουσα, παραλίγο να πνιγούν.

Οι συντοπίτες μου βρίσκονται σε τραγική κατάσταση και η ψυχή μου κλαίει αυτή τη στιγμή. Είναι το μέρος που μεγάλωσα και γεννήθηκα και πραγματικά κλαίω», εξομολογήθηκε.

Πηγή: youweekly.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ