Game of Thrones: Οι θάνατοι που συγκλόνισαν και έμειναν αξέχαστοι

Game of Thrones: Οι θάνατοι που συγκλόνισαν και έμειναν αξέχαστοι

Οι φανατικοί του Game of Thrones γνωρίζουν καλά πως δεν πρέπει να δένεσαι με έναν χαρακτήρα της σειράς γιατί θα πεθάνει και μάλιστα με βίαιο τρόπο.

Λίγες ώρες πριν έναρξη της όγδοης και τελευταίας σεζόν, που κάνει πρεμιέρα τα ξημερώματα της Δευτέρας ας θυμηθούμε ποιοι χαρακτήρες μας αποχαιρέτησαν…

Προσοχή! Spoilers.

Νεντ Σταρκ (1η σεζόν – 9ο επεισόδιο)
Αυτή ήταν η στιγμή που καταλάβαμε ότι αυτή η σειρά είναι διαφορετική και δεν διστάζει να πάρει το κεφάλι του πρωταγωνιστή, Ο Φύλακας του Βορρά ήταν ενάρετος, δίκαιος και ηρωικός αλλά αποκεφαλίστηκε υπό τις διαταγές του βασιλιά Τζόφρι.

Κέιτλιν και Ρομπ Σταρκ (3η σεζόν, 9ο επεισόδιο)

Η προδοσία και οι βάρβαρες δολοφονίες του Ρομπ Σταρκ, την εγκύου γυναίκας του και της μητέρας του Κέιτλιν, υπήρξαν οι πιο σημαντικές εξελίξεις στη σειρά, μετά το θάνατο του Νεντ. Και φυσικά, από τις πιο σοκαριστικές σκηνές που έχουμε δει στη μικρή οθόνη.

Τζόφρι Μπαράθεον (4η σεζόν, 2ο επεισόδιο)

Αυτός ήταν ένας θάνατος, για τον οποίο δεν στεναχωρήθηκαν πολλοί, αντίθετα τον ζητούσαν. Ο σατανικός Joffrey πέθανε στα χέρια της μητέρας του, δηλητηριασμένος στον ίδιο του το γάμο, μετά από συνωμοσία του Littlefinger και της Olenna Tyrell.

Όμπεριν Μάρτελ (4η σεζόν, 8ο επεισόδιο)

Σε μια από τις πιο σκληρές σκηνές που έχει δείξει το Game of Thrones, το Βουνό ρίχνει τον Όμπεριν στο έδαφος και συνθλίβει το κρανίο του με τα ίδια του τα χέρια.

Τάιγουιν Λάνιστερ (4η σεζόν, 10ο επεισόδιο)

Πρώτα καταδίκασε το γιο του σε θάνατο και μετά κοιμήθηκε με την ερωμένη του. Αναμενόμενο ήταν να αντιδράσει ο Τίριον και να βρει ένα ευφάνταστο μέρος για να τον «τελειώσει…».

Τζον Σνόου (5η σεζόν, 10ο επεισόδιο)

Εντάξει, επέστρεψε στη ζωή αλλά μέχρι να γίνει αυτό, είχε ταραχτεί το τηλεοπτικό μας σύμπαν.

Χόντορ (6η σεζόν, 5ο επεισόδιο)

Ο θάνατος του Χόντορ στεναχώρησε πολλούς αλλά όπως αποδείχθηκε αυτή ήταν η μοίρα του. Πέθανε κρατώντας την πόρτα.

Ράμσεϊ Μπόλτον (6η σεζόν, 10ο επεισόδιο)

Ο πιο σκληρός, απάνθρωπος, μισητός κακός που έχει βγάλει η σειρά αυτή, βρήκε φρικτό θάνατο από τα ίδια του τα σκυλιά, αφού πέρασε τόσες σεζόν να βασανίζει χωρίς έλεος τους πάντες γύρω του.

Πίτερ Μπέλις (7η σεζόν, 7ο επεισόδιο)

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες σεναριακές εκπλήξεις όλων των σεζόν, ο «άρχοντας» του χειρισμού Λιτλφίνγκερ, βρίσκει το θάνατο από τη λεπίδα της Άρια Σταρκ και κατ’ εντολή της αδελφής της Σάνσα.

Πηγή:cnn.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ