Γιατί τρέχει στα δικαστήρια τον Βασίλη Τερλέγκα η πρώην σύντροφος

Γιατί τρέχει στα δικαστήρια τον Βασίλη Τερλέγκα η πρώην σύντροφος

Η πρώην σύντροφος υποστηρίζει ότι ο Βασίλης Τερλέγκας δανείστηκε και δεν γύρισε ποτέ περίπου 10.000 ευρώ μόνο για τον καλλωπισμό του.

Δικαστική – και οικογενειακή- περιπέτεια για τον Βασίλη Τερλέγκα ο οποίος σύρεται στα δικαστήρια από την πρώην συντροφό του.

Η γυναίκα ζητά χρηματική ικανοποίηση συνολικού ύψους 20.236 ευρώ, λόγω ηθικής βλάβης,αλλά δεν σταματά εκεί, καθώς αποκαλύπτει απίστευτα πράγματα από την κοινή τους ζωή με τον Βασίλη Τερλέγκα, για όσο ήταν ζευγάρι.

Η πρώην σύντροφος υποστηρίζει ότι ο Βασίλης Τερλέγκας δανείστηκε και δεν γύρισε ποτέ περίπου 10.000 ευρώ μόνο για τον καλλωπισμό του.Επίσης αναφέρει ότι παρά το ιδιαίτερο υψηλό μηνιαίο εισόδημα από τις εμφανίσεις του σε κέντρα των Αθηνών και της επαρχίας, ξόδευε μόνος του τα χρήματα και έτσι στην σύντροφό του έμεναν να πληρώνει από το μισθό της πάγια μηνιαία έξοδα όπως ενδύματα, υποδήματα, τραπεζικές οφειλές και άλλα, όλα για τον καλλιτέχνη.

Αποτέλεσμα ήταν να συνάψουν άτυπες συμβάσεις άτοκων δανείων συνολικού ύψους 10.236 ευρώ «προς κάλυψη των τρεχουσών αναγκών του, στις οποίες περιλαμβανόταν η εξειδικευμένη ένδυση και η καλλιτεχνική προβολή του.

Μάλιστα, στο δικόγραφο καταγράφονται αναλυτικά ποσά χιλιάδων ευρώ που χρεώθηκαν σε πιστωτική της κάρτα για ρούχα, παπούτσια, για την επισκευή του αυτοκινήτου του, για τουριστικές υπηρεσίες, αλλά και για την εξόφληση δόσεων του προσωπικού δανείου του τραγουδιστή.

Όταν τελικά, η σχέση έλαβε τέλος το Μάιο του 2008, ο τραγουδιστής έκανε πως δεν την ήξερε. Έτσι η γυναίκα προχώρησε σε εξώδικη πρόσκληση, εκείνος δεν ανταποκρίθηκε και η συνέχεια θα δοθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ