Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστη ηθοποιός

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστη ηθοποιός

Ο θάνατος της ηθοποιού σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο.

Μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς του παγκόσμιου κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή και σίγουρα θα αφήσει ένα τεράστιο κενό.

Η ηθοποιός, ξεκίνησε την τεράστια καριέρα της σε ηλικία 15 ετών, πρωταγωνιστώντας σε διαφημιστικά σποτ.  Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, πρωταγωνίστησε σε ταινίες που άλλαξαν τον κινηματογράφο και έμειναν στην ιστορία. Ταινίες που τις βλέπουμε μέχρι και σήμερα.

Συνέχισε να παίζει έως το 2009, όταν συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός. Η γνωστή ηθοποιός, υπέστη εγκεφαλικό, που την άφησε παράλυτη από τη μία πλευρά του σώματός της. Οι θαυμαστές της τότε είχαν σοκαριστεί. Πρόκειται για την ηθοποιό Μπίμπι Άντερσον που ήταν η μούσα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν.

Πήρε μέρος στις αριστουργηματικές ταινίες «Περσόνα», «Η Έβδομη Σφραγίδα», «Άγριες φράουλες» και «Σκηνές από έναν γάμο», ενώ για την ερμηνεία της στο Κατώφλι της Ζωής, είχε βραβευτεί στο Φεστιβάλ των Καννών, μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της. Είχε επίσης τιμηθεί με Αργυρή Άρκτο Α’ Γυναικείου ρόλου στο φεστιβάλ του Βερολίνου, για τον ρόλο της στην ταινία Η Ερωμένη.

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ