Πέτρος Φιλιππίδης – Αντίνοος Αλμπάνης: Τρολάρισμα μέχρι δακρύων!

Πέτρος Φιλιππίδης – Αντίνοος Αλμπάνης: Τρολάρισμα μέχρι δακρύων!

Θα κλάψετε από τα γέλια από το επικό βίντεο για Ντορέττα - Αγγελόπουλο, από τους Πέτρο Φιλιππίδη και Αντίνοο Αλμπάνη.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Αντίνοος Αλμπάνης τρολάρουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο και γίνονται viral!

Όλα ξεκίνησαν, με αφορμή την εμφάνισή της στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark». Η παρουσιάστρια και ηθοποιός βρέθηκε στο “εξομολογητήριο” του Θέμη Γεωργαντά καλέστηκε να απαντήσει στις πιο απίθανες και hot ερωτήσεις, και τα όσα είπε προκάλεσαν αίσθηση! Διαβάστε παρακάτω….

«Με ποιον θα προτιμούσες να κλειστείς σε ένα ασανσέρ με τον Αντίνοο Αλμπάνη ή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο», ρώτησε ο παρουσιαστής. (Ο Αλμπάνης ήταν παλαιότερα σύντροφος της ενώ όταν ο Ντάνος είχε επιστρέψει νικητής από το Survivor πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν σε σχέση).

«Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ. Θα έβρισκε αυτός τον τρόπο», απάντησε η Ντορέττα.

Την απάντηση της σχολίασαν με τον τρόπο τους ο Φιλιππίδης και ο Αντίνοος Αλμπάνης! Ο ηθοποιός ο οποίος συνηθίζει να τρολάρει όσα του τραβούν την προσοχή μέσω Instagram, συνήθως με τη βοήθεια του Παύλου Χαϊκάλη, κλείστηκε στο ασανσέρ με τον Αντίνοο και άρχισε να αναζητά τον… Γιώργο Αγγελόπουλο!

Δείτε το επικό βίντεο:

https://www.instagram.com/p/BwPUxZygoi-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ