Masterchef – Αποχώρηση που θα συζητηθεί! Ποιος γυρίζει σπίτι του

Masterchef – Αποχώρηση που θα συζητηθεί! Ποιος γυρίζει σπίτι του

Και τώρα... οι τρεις τους για την τελική 10άδα του Masterchef. Χαράλαμπος, Εύα και Σπυριδούλα δίνουν τη μάχη τους, αλλά το παιχνίδι τελειώνει εδώ για έναν από αυτούς.

ο παιχνίδι τελειώνει σήμερα για έναν από τους Χαράλαμπο, Εύα και Σπυριδούλα, καθώς με το τέλος της δοκιμασίας αποχώρησης, δύο παίκτες θα γυρίσουν στο σπίτι του Masterchef, και ένας θα γυρίσει σπίτι του. Η χθεσινή δοκιμασία Mysterybox ανέδειξε μία νέα κόντρα στην κουζίνα του Masterchef, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τη Σπυριδούλα και τον Χρήστο.

Πολύ… παράξενο φάνηκε στη Σπυριδούλα το γεγονός ότι ο Χρήστος τελικά πέρασε στον εξώστη μετά το Mysterybox, ενώ εκείνη είναι υποψήφια για αποχώρηση. Ο Χρήστος από την πλευρά του είπε και τη δική του… παροιμία, με αποδέκτη -κατά πάσα πιθανότητα- τη Σπυριδούλα.

Ωστόσο όταν έφτασε η ώρα να βγουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος υπέδειξαν τους Χαράλαμπο, Εύα και Σπυριδούλα ως τους τρεις παίκτες υποψήφιους για αποχώρηση. Οι κριτές πρότειναν στους τρεις υποψήφιους να ξεκουραστούν, για να είναι έτοιμοι για τη σημερινή δοκιμασία. Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ