Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός – βόμβα στην showbiz!

Αυτό δεν το περιμέναμε: Χωρισμός – βόμβα στην showbiz!

Σάλος στην showbiz με τον χωρισμό βόμβα που έσκασε στα πηγαδάκια των επωνύμων! Η πασίγνωστη τραγουδίστρια αποφάσισε να διαλύσει την επί 7 χρόνια σχέση της!

«Η Αντέλ και ο σύντροφός της χώρισαν. Είναι αφοσιωμένοι στο μεγάλωμα του γιου τους από κοινού, με αγάπη. Οπως πάντα, ζητούν σεβασμό τη ιδιωτικής τους ζωής. Δεν θα υπάρξει περαιτέρω σχόλιο», δήλωσαν οι εκπρόσωποι της τραγουδίστριας στο Associated Press, για τον χωρισμό.

Η 30χρονη Αντέλ Αντκινς, όπως είναι το πλήρες όνομα της τραγουδίστριας και ο 44χρονος επιχειρηματίας και φιλάνθρωπος είχαν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη φορά που αναφέρθηκε στη σχέση τους η Αντέλ ήταν τον Ιανουάριο του 2012, σε ένα blog. Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι το ζευγάρι περίμενε το πρώτο τους παιδί, τον Αντζελο που γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2012.

Σε συνέντευξη στο Vanity Fair, τον Δεκέμβριο του 2016, η Αντέλ είχε χαρακτηρίσει τον Κονέκι «τέλειο» και είχε πει «είναι η πιο σοβαρή σχέση που είχα ποτέ. Δεν απειλείται από τη ζωή μου και αυτό είναι κάτι εκπληκτικό». Ενα μήνα αργότερα, φούντωσαν οι φήμες ότι οι δυο τους έχουν παντρευτεί. Τελικά εκείνη το επιβεβαίωσε τον Φεβρουάριο του 2017, όταν παραλαμβάνοντας το βραβείο Grammy για το άλμπουμ «25» είχε πει μεταξύ άλλων: «Ο μάνατζέρ μου, ο σύζυγός μου και ο γιος μου είναι οι μόνοι λόγοι που το κάνω αυτό». Και για όσους είχαν ακόμη αμφιβολίες, τον Μάρτιο του 2017, σε συναυλία στο Μπρισμπέιν, είπε στο κοινό «Είμαι παντρεμένη τώρα».

Ο Κονέκι είναι συνιδρυτής της Life Water, μία φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία εμφιαλωμένου νερού στη Βρετανία. Μέρος των εσόδων της πηγαίνει στη φιλανθρωπική οργάνωση που έχει ιδρύσει ο 44χρονος, που παρέχει καθαρό νερό σε χώρες που το χρειάζονται.

Αποκάλυψη – βόμβα για τον χωρισμό πασίγνωστης τραγουδίστριας – «Της συμπεριφερόταν άσχημα γιατί…»!

Μια αποκάλυψη βόμβα έρχεται να ταράξει τα νερά για τον χωρισμό πασίγνωστης τραγουδίστριας και τον χωρισμό της.

Είδαν το φως αποκαλύψεις στενών φίλων για την συμπεριφορά του.

Σύμφωνα με πηγή στο περιοδικό US Weekly «o Chris δεν συμπεριφερόταν καλά στην Lady Gaga ιδίως τα τελευταία δυο χρόνια της σχέσης τους» και συνέχισε «η 33χρονη τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό βρήκε στήριξη στον ηθοποιό Jeremy Renner».

Ενώ, άλλη πηγή υποστηρίζει ότι «η Gaga ήταν εκείνη που πήρε την απόφαση για τον χωρισμό.Ήταν ζηλιάρης και ήθελε να ξέρει συνέχεια που βρίσκεται και της έστελνε πολλά μηνύματα. Ακόμη και οι φίλοι της δεν τον ήθελαν».

Βέβαια, μετά τον χωρισμό η Lady Gaga, φαίνεται πως έχει αλλάξει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ