Netflix: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες σειρές του που πρέπει οπωσδήποτε να δεις!

Netflix: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες σειρές του που πρέπει οπωσδήποτε να δεις!

Η πλατφόρμα του Netflix, τόσο σε ταινίες όσο και σειρές, είναι αχανής και πολλοί μπορεί να... χαθούν προσπαθώντας να αποφασίσουν από πού να ξεκινήσουν και πού να τελειώσουν.

Όμως, μέσα στην τεράστια λίστα από την οποία μπορείτε να κάνετε την επιλογή σας, υπάρχουν και οι σειρές που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να προσπεράσετε!

Δεν αποτελούν προσωπικές μας επιλογές, αλλά φέρουν τη… σφραγίδα εκατομμυρίων τηλεθεατών που τις έχουν αναδείξει μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών, στην ιστοσελίδα των «γκουρού» του σινεμά και της τηλεόρασης, το IMDB.

Βάσει βαθμολογίας, λοιπόν, σας παρουσιάζουμε το Τop 10 των τηλεοπτικών σειρών στο Netflix:

Breaking Bad – 9,5/10
Ένας καθηγητής χημείας, μαθαίνει ότι πάσχει από μη χειρουργήσιμο καρκίνο των πνευμόνων. Θέλοντας να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του, στρέφεται στην παρασκευή και εμπορία μεθαμφεταμίνης.

Οι εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών (υπόκλιση στον Bryan Cranston) είναι ένα μονο από τα ατού αυτής της σειράς, η οποία έχει… σαρώσει «Χρυσές Σφαίρες» και «Emmy».

Sherlock – 9,2/10
Ο πιο διάσημος ιδιωτικός ντετέκτιβ ξαναχτυπά με τη μορφή του Benedict Cumberbatch και στο ρόλο του πιστού του συνεργάτη Watson, τον Morgan Freeman.

Οι δυό τους λύνουν εγκλήματα στο Λονδίνου του 21ου αιώνα ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν τους δικούς τους προσωπικούς δαίμονες.

Fargo – 9,0/10
Εμπνευσμένη από την ομώνυμη οσκαρική ταινία, η σειρά έχει μέχρι τώρα τρεις σεζόν, με διαφορετική υπόθεση και διαφορετικούς ηθοποιούς (Morgan Freeman, Billy Bob Thorton, Ewan McGregor) κάθε μία. Αυτό που έχουν κοινό και οι τρεις είναι το ότι περιγράφουν ιστορίες εξαπάτησης, δολοφονιών και μηχανοραφιών που όλες -μυστηριωδώς- οδηγούν στο Φάργκο της Βόρειας Ντακότα.

Stranger Things – 8,9/10
«Όταν ένα αγόρι εξαφανίζεται, η μητέρα του, ο αρχηγός της αστυνομίας και οι φίλοι του καλούνται να αντιμετωπίσουν τρομακτικές δυνάμεις προκειμένου να τον φέρουν πίσω στο σπίτι του».

Αν δεν έχετε ήδη δει τις δύο πρώτες σεζόν, σπεύσατε ώστε να είστε έτοιμοι για την πρεμιέρα της 3ης, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 4 Ιουλίου του 2019.

https://youtu.be/YEG3bmU_WaI

Τα Φιλαράκια – 8,9/10
Τα λόγια είναι περιττά… Στο τρέιλερ που ακολουθεί «μαθαίνετε» τι συνέβη τις 10 σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς μέσα σε ένα λεπτό!

Black Mirror – 8,9/10
Μια ανθολογία επεισοδίων που εξερευνά έναν διαστρεβλωμένο, high-tech κόσμο όπου οι σπουδαιότερες καινοτομίες του ανθρώπινου γένους συγκρούονται με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα.

https://youtu.be/XM0xWpBYlNM

House of cards – 8,8/10
Ένας γερουσιαστής εργάζεται σκληρά -μαζί με την εξίσου διαπλεκόμενη σύζυγό του- προκειμένου να εκδικηθεί όσους τον πρόδωσαν στην προσπάθειά του να ανελιχθεί στην πολιτική σκηνή.

Το σεξουαλικό σκάνδαλο που ξέσπασε γύρω από τον Kevin Spacey, έριξε μια… σκιά πάνω στη σειρά, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για μια εξαιρετική τηλεοπτική δουλειά.

https://youtu.be/ULwUzF1q5w4

Peaky Blinders – 8,8/10
Ένα οικογενειακό, γκανγκστερικό έπος που εξελίσσεται στο Μπέρμπινγχαμ του 1919. Πρωταγωνιστές, είναι ο Tommy Shelby και η συμμορία του, που ράβει λεπίδες ξυραφιού στις φόδρες των καπέλων της.

Έχει τόσο φανατικούς τηλεθεατές που κατάφερε να κάνει μόδα το ντύσιμο αλλά και το κούρεμα των ηρώων της.

Narcos – 8,8/10
Ο «βαρώνος» της κοκαΐνης, Pablo Escobar αλλά και οι πολλοί ακόμα έμποροι ναρκωτικών που έχουν δράσει στην Κολομβία και οι εγκληματικές τους δραστηριότητες, μέσα από μια εξαιρετικά καλοφτιαγμένη σειρά, στην οποία δεν μπορείς να πατήσεις «pause».

https://youtu.be/oOvY0uNqzCA

The Crown – 8,7/10
Ένα από τα πιο προβεβλημένα δημόσια πρόσωπα εδώ και δεκαετίες, η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ, βρήκε το… δρόμο της για τη μικρή οθόνη. Η πολυβραβευμένη σειρά, ακολουθεί τόσο την προσωπική ζωή της -93χρονης πλέον- Ελισάβετ όσο και το πολιτικό σκηνικό του δεύτερου μισού του 20ου αιώνα. Εν αναμονή της 3ης σεζόν, αξίζει να το ξεκινήσετε… χθες!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ