Η Τζένιφερ Λόπεζ βραβεύεται ως fashion icon της χρονιάς

Η Τζένιφερ Λόπεζ βραβεύεται ως fashion icon της χρονιάς

Το βραβείο Fashion Icon της χρονιάς θα απονεμηθεί στην Λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ.

Στις 3 Ιουνίου, στην καρδιά του Μουσείου Μπρούκλιν, θα πραγματοποιηθούν τα ετήσια βραβεία μόδας CFDA Fashion Awards για το 2019, αναγνωρίζοντας τους καλύτερους σχεδιαστές μόδας και αξεσουάρ έτοιμων γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων στις ΗΠΑ.

https://www.instagram.com/p/BwBLPZuAKMF/?utm_source=ig_embed

Ένα βραβείο για το Fashion Icon της χρονιάς θα παρουσιαστεί επίσης, φέτος και η νικήτρια είναι η Λατίνα Τζένιφερ Λόπεζ. Ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, παραγωγός και σύντομα βραβευμένο είδωλο μόδας, εδώ και χρόνια το αμερικανικό αστέρι έχει χαρίσει μεγάλες στιλιστικές στιγμές σε κόκκινα χαλιά και σκηνικά με την σέξι και εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Η υποψηφιότητα έγινε από πλήθος σχεδιαστών όπως ο Τομ Φόρντ και η Ντονατέλα Βερσάτσε, μεταξύ άλλων. Χάρη στον διεθνή αντίκτυπό της στη μόδα, το Συμβούλιο των Fashion Designers of America (CFDA) αποφάσισε να απονείμει το πολυπόθητο βραβείο σε εκείνη.

https://www.instagram.com/p/BwUTunolgX_/?utm_source=ig_embed

«Η Τζένιφερ υπήρξε ανέκαθεν σταθερή παρουσία στη μόδα και εξακολουθεί να είναι τολμηρή και να κάνει δηλώσεις με τις στιλιστικές τις επιλογές, και είναι κάποια που πάντα κανείς παρατηρεί, οπότε όλα αυτά την έκαναν τέλεια επιλογή για το βραβείο», δήλωσε ο Στήβεν Κόλμπ, πρόεδρος της CFDA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ