Σκορδά-Λιάγκας: «Στα μαχαίρια» για τα παιδιά τους

Σκορδά-Λιάγκας: «Στα μαχαίρια» για τα παιδιά τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έριξαν έναν αρκετά δυνατό καυγά και αιτία και αφορμή στάθηκαν τα παιδιά τους και οι διακοπές του Πάσχα.

Στα μαχαίρια για τα παιδιά τους βρίσκονται ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έριξαν έναν αρκετά δυνατό καυγά και αιτία και αφορμή στάθηκαν τα παιδιά τους και οι διακοπές του Πάσχα.

H ιστοσελίδα youweekly.gr αναφέρει:

«Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και ο – ανενεργός – παρουσιαστής έριξαν έναν αρκετά δυνατό καυγά και αιτία και αφορμή στάθηκαν τα παιδιά τους και οι διακοπές του Πάσχα. Διαβάστε παρακάτω…

Κάθε χρόνο, από τότε που το ζευγάρι χώρισε, κανονίζουν, μετά από συνεννόηση τις ημέρες που θα πάρει ο καθένας τα παιδιά, ειδικά σε γιορτές!

Αυτή τη χρονιά, όμως, φαίνεται πως το πρώην ζευγάρι για κάποιο λόγο δεν τα βρίσκει για τις διακοπές του Πάσχα!

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά όπως πάντα θέλει να ανέβει στο Κιλκίς να περάσει τις ημέρες αυτές με τους γονείς και τους συγγενείς της ενώ ο Γιώργος Λιάγκας ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει…

Και κάπου εδώ το ζευγάρι δεν μπορεί να έρθει σε συνεννόηση! Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου, η Φαίη ζήτησε να γνωρίζει τις ημέρες που θα πάρει ο Γιώργος τα παιδιά για να κανονίσει πότε θα πάει και πότε θα γυρίσει από το Κιλκίς και ο παρουσιαστής δεν είχε να της δώσει κάποια απάντηση, της έλεγε συνέχεια θα σου πω, θα σου πω και δεν χτυπούσε πότε το τηλέφωνο της Φαίης για να μάθει!

Κι έτσι αποφάσισε και έκλεισε εισιτήρια τις ημέρες που ήθελε εκείνη και όταν το έμαθε ο Γιώργος έγινε… Τούρκος γιατί ουσιαστικά τον δέσμευσε και δεν περίμενε να της απαντήσει!

Το πρώην ζευγάρι είναι τσακωμένο εδώ και μέρες και το τι θα γίνει και ποιες μέρες θα έχει τα παιδιά ο Λιάγκας το Πάσχα δεν έχει οριστεί ακόμα!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Φαίη θα περάσει μαζί τους κάποιες μέρες μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα, στο Κιλκίς!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ