Νίκησε τον καρκίνο σαν αρχηγός: Η ιστορία δύναμης του LL Cool J

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός, LL Cool J και η σύζυγός του, Σιμόν Σμιθ ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία νέα αντικαρκινική εκστρατεία


Νίκησε τον καρκίνο σαν αρχηγός: Η ιστορία δύναμης του LL Cool J | to10.gr

Ο Αμερικανός ράπερ και ηθοποιός, LL Cool J και η σύζυγός του, Σιμόν Σμιθ ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία νέα εκστρατεία της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Το μήνυμα της εκστρατείας είναι «Beat Cancer Like a Boss» (Νίκησε τον καρκίνο σαν αρχηγός) και στο διαφημιστικό σποτ o LL Cool J απευθύνεται στην ασθένεια κατά μέτωπο.

«Πώς η γυναίκα μου η Σιμόν χτύπησε τον καρκίνο; Όπως ένας αρχηγός» λέει στην αρχή του βίντεο ο LL Cool J.

Καθώς ακούγεται η μουσική του τραγουδιού του Meek Mill, «I’m A Boss» προσωπικότητες, όπως οι τραγουδίστριες, Mary J. Blige, Remy Ma, Jhene Aiko και Jordin Sparks και το συγκρότημα Salt N ‘Pepa, εμφανίζονται να στέλνουν μηνύματα δύναμης και ενδυνάμωσης σε ασθενείς με καρκίνο και στις οικογένειές τους . Η Σιμόν μοιράζεται τη δική της μαρτυρία.

https://www.instagram.com/p/BwU-3kSJA06/?utm_source=ig_embed

Το 2004, η Σιμόν διαγνώστηκε με χονδροσάρκωμα σε στάδιο 3 – ένα σπάνιο είδος καρκίνου των οστών στη δεξιά κνήμη. Η θεραπεία περιελάμβανε 15ωρη χειρουργική επέμβαση για την αντικατάσταση του οστού που ακολουθήθηκε από εντατική αποκατάσταση . Σήμερα, η Σιμόν γιορτάζει σχεδόν 15 χρόνια χωρίς τη νόσο.

«Ήμουν απόλυτα δύσπιστη, όταν έλαβα τη διάγνωση, αλλά αυτό που έμαθα γρήγορα με την υποστήριξη του συζύγου και της οικογένειάς μου ήταν ότι ο καρκίνος δεν ήταν κάτι που έπρεπε να αφήσω να καταστρέψει την εσωτερική μου ύπαρξη ή την προσωπικότητά μου» δήλωσε η Σμιθ.

«Με τη βοήθεια της Αμερικανικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και μερικών φίλων, αυτή η εκστρατεία δημιουργήθηκε για να ενθαρρύνει τις γυναίκες να βασιστούν στο σύστημα υποστήριξής τους και να αξιοποιήσουν τη δύναμή τους για να νικήσουν τον καρκίνο σαν αρχηγοί, ένα μήνυμα που έφερα μαζί μου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου στην αποκατάσταση» είπε.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο