«Είναι ντροπή»: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει!

«Είναι ντροπή»: Η αποκάλυψη για την Αλίκη Βουγιουκλάκη που σοκάρει!

Σκηνικό εγκατάλειψης εμφανίζει ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο το Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

athensmagazine.grΣκηνικό εγκατάλειψης εμφανίζει ο τάφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Πάνω στο φθαρμένο από την πολυκαιρία λευκό μάρμαρο βρίσκεται σπασμένη εδώ και καιρό η καφετί πλακέτα με το όνομα και την ημερομηνία θανάτου από την οποία μάλιστα λείπουν γράμματα και αριθμοί.

Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει φανατικούς θαυμαστές της Αλίκης που προσπαθούν να κρατούν καθαρό τον τάφο και πηγαίνουν λουλούδια.

Όπως γράφει η Espresso, η γνωστή τρανσέξουαλ Τάνια Κέλλυ που πηγαίνει στον τάφο συχνά αναφέρει: «Είναι ντροπή. Πέντε – δέκα θαυμαστές να βάζαμε από 50 ευρώ θα φτιάχναμε το σπασμένο μάρμαρο. Δεν αξίζει τέτοια εγκατάλειψη».

Από την πλευρά του ο αδελφός της Αλίκης, Τάκης Βουγιουκλάκης αναφέρει ότι υπάρχει άνθρωπος που περιποιείται το μνήμα σε μηνιαία βάση. «Την πλακέτα την έχουμε αλλάξει δύο φορές. Αφού είναι σπασμένη θα φροντίσουμε να την αλλάξουμε πάλι» σημειώνει.

Ο άλλος αδελφός της Αλίκης, Αντώνης, αναφέρει πως δεν πρόκειται για κάποια μεγάλη καταστροφή και σημειώνει ότι η οικογένεια περίμενε να φτιάξει ο καιρός για να κάνει τις επιδιορθώσεις.

Πηγή: athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ