Ντάνος: Αυτό είναι το νέο σήριαλ που θα συμμετέχει

Ντάνος: Αυτό είναι το νέο σήριαλ που θα συμμετέχει

Ο Ντάνος ή κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος, νικητής του πρώτου Survivor, θα κάνει ένα guest σε ένα αγαπημένο σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης.

Έφτασε η στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα κάνει την εμφάνιση του και σε δεύτερο σίριαλ. Όπως αποκαλύπτει το zappIT, ο Ντάνος θα εμφανιστεί στις οθόνες μας στις 13 Μαΐου μέσα από την, επίσης, επιτυχημένη σειρά του Alpha, Το σόι σου.

Ο νικητής του πρώτου Survivor, θα κάνει ένα guest στο σίριαλ.

Πώς μπλέκεται;

Η Μπέλα ποστάρει ένα βίντεο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον γνωστό σε όλη την Ελλάδα και ως Ντάνο, και οι Χαμπέοι αναρωτιούνται αν η οικειότητα μεταξύ τους προκύπτει από το γεγονός ότι πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στο σήριαλ που βασίζεται στο διήγημα της Μπέλας ή τρέχει και κάτι παραπάνω μεταξύ τους.

Η Μπέλα υποστηρίζει ότι η σχέση τους είναι άκρως επαγγελματική αλλά η Χαρούλα και η Λυδία έχουν λόγους να πιστεύουν το αντίθετο.

Οι Χαμπέοι ενθουσιάζονται στην προοπτική να προστεθεί στο σόι τους μία τόσο ξεχωριστή και διάσημη προσωπικότητα και αποφασίζουν να τον καλέσουν στο Κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας για να ανακαλύψουν τι πραγματικά συμβαίνει.

Φυσικά ως οικογένεια δεν διακρίνονται για την ψυχραιμία τους και τα πράγματα δεν αργούν να παρεκτραπούν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ