Νίνα Παπαϊωάννου: Αποκαλύψεις-φωτιά – Το προκλητικό επάγγελμα και το «καυτό» φωτογραφικό υλικό (pics)

Νίνα Παπαϊωάννου: Αποκαλύψεις-φωτιά – Το προκλητικό επάγγελμα και το «καυτό» φωτογραφικό υλικό (pics)

Αποκαλύψεις-φωτιά για την 50χρονη κληρονόμο Νίνα Παπαϊωάννου, η οποία εκτός από τις καυτές της φωτογραφίες στο instagram έχει και ένα προκλητικό επάγγελμα!

Η Νίνα έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ.

Η Νίνα Παπαϊωάννου πενθεί, με την κληρονόμο-επιχειρηματία να κάνει μαύρο Πάσχα καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η 50χρονη κοσμική κυρία της Αθήνας έγινε γνωστή στον περισσότερο κόσμο μέσω της συμμετοχής της στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ και υπάρχουν τρομερές αποκαλύψεις για τη ζωή της!

Η Παπαΐωάννου είναι μητέρα δύο παιδιών, 28 και 27 ετών, ενώ διατηρεί το δικό της προσωπικό blog μέσω του οποίου δίνει συμβουλές στις 40αρές για τη μόδα και το στυλ και περνάει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Καλιφόρνιας!

Επιχειρηματικό μυαλό από μικρή, καθώς όπως είχε δηλώσει από την 6η δημοτικού κέρδισε τα πρώτα της χρήματα δημιουργώντας πλεκτές τσάντες, ενώ στα 20 ξεκίνησε μία εταιρία με παραγγελίες μέσω mail μαζί με μία φίλη της, με τη συγκεκριμένη κίνηση να έχει μεγάλη επιτυχία!

Το προκλητικό επάγγελμα

Η Νίνα Παπαϊωάννου δεν είναι μία απλή γυναίκα. Δούλεψε σε ένα επάγγελμα το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανδρικό και όπως είχε αναφέρει η ίδια «είναι ό,τι πιο προκλητικό είχα κάνει».

Αυτό αφορά την επιχείριση με τις εισαγωγές αυτοκινήτων. Ο πατέρας της Παπαϊωάννου ήταν εισαγωγέας της FIAT στην Ελλάδα και η κόρη του δούλεψε στην εταιρεία, την οποία και κληρονόμησε.

Oι… καυτές της φωτογραφίες στο Instagram

H Nίνα Παπαϊωάννου εκτός από μία δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, είναι και εντυπωσιακή εμφανισιακά.

Εξάλλου μας το έδειξε και μέσα από το παιχνίδι του My Style Rock, όπου συναγωνίστηκε με νεαρότερες γυναίκες και τα πήγε εξίσου καλά!

Έτσι, λοιπόν, η Νίνα μέσω του instagram εκτός από τη δουλειά της μας δείχνει και την ομορφιά της, ενώ πολλές από τις πόζες τις -όπως θα δείτε παρακάτω- είναι άκρως προκλητικές!

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ