Ιωάννα Λίλη: Τι αποκαλύπτει για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Ιωάννα Λίλη: Τι αποκαλύπτει για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη

Η Ιωάννα Λίλη, η πανέμορφη σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη μιλάει για όλα σε συνέντευξη της σε διαδικτυακή ιστοσελίδα.

Η Ιωάννα Λίλη, η παρουσιάστρια του «Revenge body», που παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του Open, μιλάει στο «Page 2» της «Νέας Σελίδας» για το bullying που δέχτηκε και μας ξαφνιάζει όταν αποκαλύπτει ότι ντρεπόταν να κυκλοφορήσει με μαγιό στην παραλία. Επίσης, μιλάει για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη κι εξηγεί γιατί θεωρεί τη ζήλια το αλατοπίπερο της σχέσης τους.

Συνέντευξη στον Γιάννη Πουλόπουλο

Ξέρω ότι σου έγιναν διάφορες προτάσεις από το Open, αλλά εσύ επέμεινες να κάνεις το «Revenge body». Τι σου τράβηξε το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο πρότζεκτ;

Είναι αλήθεια ότι στις επαφές που είχα με την Άλκηστη Μαραγκουδάκη έπεσαν στο τραπέζι διάφορες προτάσεις. Συζητήσαμε να κάνω μια καθημερινή απογευματινή εκπομπή, όπως ήταν το «Ολα καλά» που παρουσίαζα στο TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αλλά αυτό εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να γίνει γιατί μένω μόνιμα στη Θεσσαλονίκη.

Συζητήσαμε και διάφορα άλλα, αλλά όταν μου μίλησε για το «Revenge body» ενθουσιάστηκα, γιατί είναι μια εκπομπή που είχα παρακολουθήσει και ήξερα ότι έχει τρομερό ενδιαφέρον. Νιώθω ευγνώμων για τις ιστορίες που μου έχουν διηγηθεί όσοι έχουν λάβει μέρος στην εκπομπή, γιατί είναι άνθρωποι που έχουν βιώσει τον κοινωνικό αποκλεισμό και το bullying σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους. Με τη συνδρομή έμπειρων ειδικών, από διατροφολόγους μέχρι ψυχολόγους, τους βοηθάμε να υιοθετήσουν έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Υπήρξαν στιγμές που κάποια από αυτές τις ιστορίες σε συγκίνησε τόσο πολύ που ήθελες να σταματήσεις το γύρισμα;

Πάντα με ξαφνιάζει όταν άνθρωποι, είτε λόγω κόμπλεξ είτε λόγω δικών τους ανασφαλειών, σχολιάζουν αρνητικά άλλους ανθρώπους απλά και μόνο επειδή τους θεωρούν διαφορετικούς. Και μπορώ να σου πω ότι σε κάποιες περιπτώσεις, όταν οι άνθρωποι που φιλοξενώ στο «Revenge Body» μου μιλούσαν για τον τρόπο που τους αντιμετώπιζαν, κλονίστηκα και ήθελα χρόνο για να συνέλθω. Σε μια από τις τελευταίες εκπομπές, που είχα απέναντί μου μια κοπέλα, όταν της είπα είναι κούκλα, την είδα να λυγίζει. Μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που άκουσε κάποιον να την κολακεύει , να την κοιτάει στα μάτια και να ενδιαφέρεται να ακούσει την ιστορία της. Τότε λύγισα κι εγώ. Δεν σταμάτησα το γύρισμα, γιατί σκεφτόμουν ότι δεν θα έπρεπε να καθυστερήσω την παραγωγή, αλλά πάλεψα για να μην κλάψω.

Μπορούν να ταυτιστούν οι άνθρωποι που έρχονται στην εκπομπή με μια γυναίκα που έχει υπάρξει μοντέλο και διαθέτει τις τέλειες αναλογίες;

Ποιος σου είπε ότι εγώ δεν είχα και δεν έχω ανασφάλειες με το σώμα μου; Υπάρχουν μέρες που μπορεί να κοιτάξω τον εαυτό μου και να πω «πώς είσαι έτσι;». Αλλά και παλαιότερα, όταν ήμουν στο γυμνάσιο, θεωρούσα ότι ήμουν υπερβολικά αδύνατη. Οταν το καλοκαίρι έβγαινα στην παραλία, κάλυπτα το σώμα μου με παρεό ή πετσέτες γιατί δεν μου άρεσε. Είχα και τους συμμαθητές που με αποκαλούσαν «κολόνα της ΔΕΗ» και πίστευα ότι για να το λένε είχα κάποιο πρόβλημα. Επίσης, για πολύ καιρό είχα θέμα με τα μαλλιά μου! Δεν μου άρεσαν καθόλου και ακόμα και τώρα αποφεύγω να βλέπω φωτογραφίες που είμαι ξανθιά.

Στο φετινό Madwalk είδαμε για πρώτη φορά να κάνουν πασαρέλα plus size μοντέλα. Αναρωτιέσαι γιατί έπρεπε να φτάσουμε στο 2019 για να συμβεί κάτι τέτοιο;

Είναι αυτό που λέγαμε νωρίτερα. Οτι υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που δεν μπορεί να αποδεχτεί το διαφορετικό. Εγώ ακολουθώ στο Instagram την Ασλεϊ Γκράχαμ και άλλα plus size μοντέλα που κάνουν τεράστια καριέρα στο εξωτερικό και σκέφτομαι ότι πρέπει επιτέλους να τελειώσουν αυτά τα ταμπού με τα κιλά στην Ελλάδα.

Αν ήσουν στην κριτική επιτροπή του «GNTM», θα περνούσες τις κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις;

Τώρα ανοίγεις ένα μεγάλο θέμα. Δεν είμαι κατά των πλαστικών επεμβάσεων. Πολλοί άνθρωποι προσπαθούν ακόμα και από νεαρή ηλικία να διορθώσουν κάτι που δεν τους αρέσει με τη βοήθεια της πλαστικής ή λειτουργούν προληπτικά. Αυτό για εμένα δεν είναι κατακριτέο. Οταν έχεις κάτι που σε ενοχλεί, όταν βλέπεις το είδωλό σου στον καθρέφτη, γιατί να μην το διορθώσεις; Δεν είμαι όμως υπέρ της υπερβολής.

Αν η κόρη σου σού ζητήσει σε μερικά χρόνια να λάβει μέρος στο «GNTM», τι θα της πεις;

Παρακολούθησα κάποια αποσπάσματα του «GNTM» με την κόρη μου και κάποια στιγμή μου είπε «μαμά, όταν μεγαλώσω, θέλω να πάρω μέρος σε αυτό το σόου». Αυτό που της είπα ήταν «όταν μεγαλώσεις, θα το ξανασυζητήσουμε. Δεν είναι της παρούσης να το κουβεντιάσουμε τώρα».

Πολλές μητέρες σπρώχνουν τα κορίτσια τους να ασχοληθούν με τον χώρο της μόδας και να πάρουν μέρος στα καλλιστεία.

Εμάς μας αρέσει να διασκεδάζουμε κάνοντας μαζί πασαρέλα και έχουμε ανεβάσει και διάφορα βιντεάκια. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έβαζα την κόρη μου, που είναι 12 ετών, στη διαδικασία να κάνει φωτογραφίσεις ή να συμμετέχει σε διαγωνισμούς ομορφιάς για παιδιά. Αλλά δεν κατακρίνω όσες μαμάδες αποφασίζουν να το κάνουν και είναι δίπλα στα παιδιά τους. Στόχος και βασική μου επιδίωξη είναι να πάρουν τα σωστά εφόδια έτσι ώστε στην ενήλικη φάση της ζωής τους, έχοντας αποφασίσει με τι θέλουν να ασχοληθούν, να είμαστε μαζί με τον πατέρα τους δίπλα για να τους στηρίξουμε και να τους συμπαρασταθούμε. Αν ενηλικιωθεί και θέλει να πάει στο «GNTM» ή σε κάποιο διαγωνισμό ομορφιάς, αυτό θα είναι δική της απόφαση.

Είσαι αυστηρή μαμά;

Με τα παιδιά μου θέλω να χτίσουμε σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού. Θέλω να συζητάμε τα πάντα μαζί και να στέκομαι δίπλα τους. Μου αρέσει να θέτω όρια μέσα στο σπίτι και σε αυτό το κομμάτι είμαι πιο αυστηρή από τον Θοδωρή. Επειδή ο άντρας μου είναι ευρωβουλευτής και λείπει πολλές ώρες από το σπίτι, είναι λογικό να είμαι εγώ αυτή που θα βάλω τους κανόνες και θα προσπαθήσω να τους δείξω ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.

Θα σε ενδιέφερε να ασχοληθείς με τα κοινά;

Θα μου άρεσε να ασχοληθώ με τα κοινά, αλλά δεν μου έχει γίνει ποτέ τέτοιου είδους πρόταση για να κάτσω να το σκεφτώ. Βέβαια, επειδή πιστεύω ότι ποτέ δεν πρέπει να λέμε «ποτέ», δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου.

Είναι αλήθεια ότι στην αρχή της σχέσης σας με τον Θοδωρή υπήρχαν άνθρωποι που έβαζαν στοίχημα ότι θα χωρίσετε;

Ναι. Επειδή ο Θοδωρής μού έκανε πρόταση γάμου στις δέκα μέρες της γνωριμίας μας, οι φήμες οργίαζαν τότε ότι θα χωρίσουμε. Κάποιος, λοιπόν, που δεν μάθαμε ποτέ την ταυτότητά του, έφτιαξε ολόκληρο στοιχηματικό παιχνίδι που καλούσε τους υποψήφιους παίκτες να ποντάρουν αν θα χωρίσουμε και είχε διάφορες επιλογές με τις ανάλογες αποδόσεις. Ξεκινούσε από δέκα μέρες, είκοσι μέρες, ένας μήνας, δύο μήνες κ.λπ. Το θεωρήσαμε τότε πολύ χυδαίο με τον άντρα μου. Δεν μπορείς να απαξιώνεις έτσι δύο ανθρώπους που ξεκινούν να κάνουν κάτι στη ζωή τους. Δεν ασχοληθήκαμε όμως παραπάνω. Ετσι κι αλλιώς, η ίδια ζωή τους διέψευσε, γιατί με τον Θοδωρή είμαστε 15 χρόνια μαζί.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας του γάμου σας;

Επειδή προέρχομαι από μια πολύ δεμένη οικογένεια, παίρνοντας πολύ σημαντικά εφόδια από τους γονείς μου, θέλησα κι εγώ με τη σειρά μου να τα περάσω στην οικογένεια που δημιούργησα με τον Θοδωρή. Εννοείται ότι μέσα στα χρόνια θα υπάρξουν και εντάσεις και καβγάδες, αλλά όταν συζητάς με τον άνθρωπό σου τα προβλήματα θα τα λύσετε κιόλας. Παρόλο που δεν θεωρώ ότι υπάρχει συνταγή, για μένα αυτό που θεωρώ σημαντικό στη σχέση μου με τον Θοδωρή είναι ότι θαυμάζουμε πολύ ο ένας τον άλλον.

Τσακώνεστε;

Τώρα τι περιμένεις να σου πω; Οτι τον περιμένω ή με περιμένει με τις παντούφλες στο σπίτι όταν γυρνάω; (γελάει). Είμαστε ένα συνηθισμένο ζευγάρι που θα ξυπνήσει ο ένας στραβά και μπορεί να του πει κάτι ο άλλος και να πάρει φωτιά και να ανάψει…

Υπάρχει κάποιο ελάττωμά σου που σε ενοχλεί;

Ξέρεις κανέναν που δεν έχει ελαττώματα; Γιατί εγώ να μην έχω; Το δικό μου το ελάττωμα είναι ότι είμαι ψυχαναγκαστική στο θέμα της καθαριότητας.

Τι εννοείς; Στο σπίτι σου οι καλεσμένοι κυκλοφορούν με πατάκια;

Ο άντρας μου και τα παιδιά μου ξέρουν ότι στο σπίτι δεν κυκλοφορούμε με τα παπούτσια. Για τους υπόλοιπους έχω πάρει αυτά τα πλαστικά σακουλάκια που χρησιμοποιούν στα χειρουργεία και θα τους ζητήσω ευγενικά να τα φορέσουν. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποιους φαίνεται περίεργο. Αλλά οι περισσότεροι το κατανοούν, γιατί το σπίτι μου έχει μοκέτες και ακόμα και τα παπούτσια του να βγάλει κάποιος και να μείνει με τις κάλτσες, αυτό δεν εμποδίζει τα μικρόβια και τα ακάρεα να κυκλοφορούν.

Είσαι από τις γυναίκες που δεν μπορούν να κοιμηθούν αν τα πιάτα είναι άπλυτα στο νεροχύτη;

Εννοείται. Δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν βάλω προηγουμένως πλυντήριο, αν δεν είναι το τραπέζι καθαρό, τα πιάτα πλυμένα και στη θέση τους. Σου είπα, έχω θέμα με την καθαριότητα! Ακόμα και τα καλλυντικά μου είναι τακτοποιημένα ανάλογα με το μέγεθος, όπως και τα ρούχα στην ντουλάπα μου. Οι κρεμάστρες είναι όλες με την ίδια φορά, στα σακάκια και τα πανωφόρια βάζω πάντα το ένα μανίκι μέσα στην τσέπη, τα πουλόβερ και οι μπλούζες είναι στοιβαγμένα με το χαρτόνι στα ράφια. Τα ρούχα μου στην ντουλάπα είναι σαν στρατιωτάκια (γελάει).

Ζηλεύεις τον Θοδωρή;

Σε λογικά πλαίσια, ναι. Στο παρελθόν, σε αυτή την αναγνωριστική περίοδο που περνούν όλα τα ζευγάρια, είχε τύχει να ψάξω και το κινητό του. Αλλά δεν μου έδωσε ποτέ κανένα δικαίωμα, οπότε με τα χρόνια το συναίσθημα της ζήλιας κατευνάστηκε χωρίς να έχει εξαλειφθεί τελείως. Εξάλλου η ζήλια είναι το αλατοπίπερο μιας σχέσης. Ετσι δεν λένε;

Πηγή: neaselida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ