Η Εμίλια Κλαρκ γύριζε τις ερωτικές σκηνές με τον αδελφό της

Η Εμίλια Κλαρκ γύριζε τις ερωτικές σκηνές με τον αδελφό της

Η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Εμιλία Κλαρκ αποκάλυψε λεπετομέρειες για το πώς γυρίστηκαν οι ερωτικές σκηνές της σειράς.

Η σειρά Game Of Trones, φημίζεται όχι μόνο τις επικές μάχες και τους αμέτρητους θανάτους χαρακτήρων της, αλλά και για τις ερωτικές σκηνές οι οποίες έχουν χαρακτηριστεί από πολλούς ως αρκετά «προχωρημένες», για το είδος της σειράς.

Ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει η Εμίλια Κλαρκ, δηλαδή η Ντενέρις, είχε επίσης αρκετές σκηνές σεξ- με τελευταία και μάλλον αρκετά σεμνή αυτή με τον Τζον Σνόου, αλλά και πολλές σκηνές στις οποίες εμφανιζόταν γυμνή, για τις οποίες η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, έχει δηλώσει πως δεν μετανιώνει.

Μιλώντας στην εκπομπή  Jimmy Kimmel Live!, με αφοπλιστική απλότητα και ειλικρίνεια, η Εμίλια Κλαρκ μίλησε για τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπισε, κατά τη διάρκεια τω ερωτικών της σκηνών.

Ένα από αυτά ήταν στις ερωτικές σκηνές με τον συμπρωταγωνιστή της Κιτ Χάρινγκτον που υποδύεται τον Τζον Σνόου. Όπως εξήγησε, οι δυο τους είναι συνάδελφοι αλλά και φίλοι αρκετά χρόνια πλέον και αυτό λειτουργεί μάλλον αποτρεπτικά στις ερωτικές σκηνές.

Όπως είπε, όταν καλούνται να φιληθούν συνήθως τους πιάνουν τα γέλια από την αμηχανία. «Τον γνωρίζω έξι ολόκληρα χρόνια και είμαι κολλητή με την κοπέλα του. Είναι πολύ αφύσικο και περίεργο να γυρίζουμε ερωτικές σκηνές» λέει χαρακτηριστικά η Κλαρκ.

Η μεγαλύτερη όμως δυσκολία που η Εμίλια Κλαρκ αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε, ήταν η παρουσία της αδερφού της στα πλατό του Game of Thrones, κατά τη διάρκεια των επίμαχων σκηνών.

Ο αδερφός της Κλάρκ, είναι cameraman και όπως λέει ήταν υπέροχο που δούλευαν μαζί, αλλά όχι όλες τις ώρες αφού όταν έπρεπε να σταθεί γυμνή απέναντι στις κάμερες ή έπρεπε να γυρίσει κάποιες ερωτικές σκηνές η αμηχανία χτυπούσε κόκκινο.

«Κάποιες μέρες που έλεγε για παράδειγμα “θα περάσω για λίγο”, γιατί ήταν στα γυρίσματα που γίνονταν στο διπλανό πλατό, εγώ απαντούσα: “Ε, όλα καλά εδώ. Είμαι καλά. Μείνε εκεί που είσαι!”».

Όσο για το ποιος από τα δύο αδέρφια θα αισθανόταν πιο άβολα εξαιτίας της καυτών σκηνών; «Σίγουρα εκείνος» λέει γελώντας η Εμίλια Κλαρκ.

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα δήλωσε σχετικά η Εμίλια Κλαρκ:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ