Εξέλιξη – βόμβα στον ALPHA: Τέλος η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της prime time

Εξέλιξη – βόμβα στον ALPHA: Τέλος η πιο ακριβοπληρωμένη παρουσιάστρια της prime time

Μία εκ των απωλειών αυτών αναμένεται να είναι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μετά το ραδιόφωνο του ALPHA, στο πρόγραμμα του οποίου πραγματοποιήθηκαν περικοπές, σειρά είχε και το τηλεοπτικό κομμάτι να… ανανεωθεί.

Η νέα διοίκηση σκοπεύει να προβεί σε δραστικές αλλαγές, προκειμένου το κανάλι να περάσει στη νέα εποχή του, διαδικασία που δεν μπορεί να λάβει χώρα δίχως απώλειες.

Μία εκ των απωλειών αυτών αναμένεται να είναι και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τη στήλη «ΦωτοΣτέφανο», η λήξη της συνεργασίας της παρουσιάστριας της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» με το κανάλι της Κάντζας θα αποτελέσει άμεσα γεγονός.

Κι αυτό διότι το κανάλι δεν είναι ικανοποιημένο από τα νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό, το οποίο είναι και αυτό που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στα διαφημιστικά deals. Αξίζει να σημειωθεί πως η τρέχουσα σεζόν είναι η καλύτερη όλων σε ό,τι αφορά στα νούμερα τηλεθέασης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το κανάλι είναι αποφασισμένο να διακόψει τη συνεργασία του ακόμα κι αν η Χατζηβασιλείου δεχόταν μείωση αποδοχών στα μισά. Την ίδια ώρα, η ίδια η παρουσιάστρια φέρεται να ενημέρωσε τους τεχνικούς της ότι σκοπεύει να τους πάρει μαζί της στο νέο της κανάλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ